ingrediente:

piscoturi (aproximativ 16 buc.)

lapte pentru a insiropa piscoturile

250 g mascarpone

300 ml smantana pentru frisca

200 g fructe de padure congelate

50 g zahar

Mod de preparare:

Gatiti fructele de padure impreuna cu zaharul intr-o tigaie la foc mediu, amestecand continuu.

Cand fructele s-au inmuiat bine, stingeti focul si lasati sa se raceasca.

Nu rata:  Este deliciul perfect pentru orice ocazie- Prajitura cu blat de cacao, crema si o glazura delicioasa

Batem crema de mascarpone impreuna cu smantana pentru frisca sau frisca lichida intr-un castron mare folosind un tel electric, ar trebui sa obtinem un amestec ferm.

Luati o tava mai inalta, puneti 2-3 linguri de crema pentru a se lipi mai bine piscoturile si formati un strat de piscoturi inmuiate in lapte, adaugati apoi un strat de crema si apoi unul de fructe de padure.

Nu rata:  Prajitura Valurile Dunarii. Desert cu visine si crema de unt

Repetati procesul cu piscoturi, crema si fructe de padure.

Puneti desertul la frigider pentru cel putin 3 ore.

Se prepara atat de usor incat trebuie incercat de toata lumea, nu ai cum sa gresesti.

Pofta buna!

Mai multe

+ There are no comments

Add yours