Adelina Pestrițu A Vrut Să Țină Totul Secret, Dar Nu A Mai Rezistat. A Dat Vestea Cea Mare Chiar În Direct Și Toți S-Au Grăbit Să O Felicite: „Sunt Super Fericită”

Adelina Pestrițu le-a dat vestea fanilor cu zâmbetul pe buze! Bruneta este în culmea fericirii!

După o perioadă în care a stat departe de micile ecrane și a preferat să-și ducă mai departe activitatea din mediul online, Adelina Pestrițu a anunțat că în viața ei va avea loc o schimbare radicală, din punct de vedere profesional.

Bruneta este pregătită să se lanseze în actorie.

Adelina Pestrițu cochetează de mult timp cu scena. Chiar dacă în ultimii ani a renunțat să mai apară pe micile ecrane și s-a ocupat mai mult de proiectele pe care le are în mediul online, toată lumea își amintește că a reușit să-și clădească o carieră strălucită în televiziune, în trecut. Acum, însă, are alte planuri. Dacă mulți dintre cei care o urmăresc se așteptau că la un moment dat să-și anunțe revenirea la TV, bruneta le-a făcut o surpriză și mai mare.

Adelina Pestrițu a anunțat, în direct, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, că va juca într-un film românesc:

„Urmează un proiect foarte important, o să joc într-un film. Nu sunt actriță, nu știu actorie, dar o să învăț, promit să îmi fac temele.

Este o provocare mare pentru mine, rolul seamănă cu mine cea din realitate. Mă pregătesc intens, o să iau și niște cursuri de actorie, pentru că nu prea știu cu ce se mănâncă. O să fie o comedie, în curând pot să vă dau mai multe detalii, dar sunt în perioada de pregătire. Sunt super fericită, pentru că joc alături de prieteni și de oameni pe care îi admir foarte, foarte mult”, a declarat Adelina Pestrițu în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, potrivit libertatea.ro.

Adelina Pestrițu vrea să se perfecționeze în cât mai multe domenii, iar de curând a început să ia și lecții de dans. Vedeta a apelat la unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi în acest sens: „Îmi doresc foarte mult să învăț dans sportiv, iar cursurile de care m-am apucat acum implică dansul sportiv și asta e diferit. Mă simt că un copac mergător. Soțul nu participă la asemenea cursuri, e pentru dorința mea de a mă perfecționa în acest domeniu.

Îmi place foarte mult, e ceva diferit și îmi place că îl am instructor pe Boantă (n.r. – Bogdan Boantă) care e super profesionist. Mă fascinează și când o să am un dans care o să se lege cap-coadă vin la televizor. Încă mă împiedic, în stadiul ăsta nu pot să vin”, a mai spus Adelina Pestrițu, în emisiunea amintită.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours