Apartamentul considerat cel mai mizerabil din România este disponibil spre vânzare – Cum arată și cât cere proprietarul pentru imobil?

Cei care sunt în căutarea unei noi locuințe și obișnuiesc să facă turul site-urilor de profil au avut parte, recent, de o mare surpriză. La vânzare a fost scos, probabil, cel mai mizerabil apartament din România. Locuința este o apariție neașteptată pe piața imobiliară și a stârnit curiozitatea multora. Cum arată vestitul apartament?

Cel mai mizerabil apartament din România a fost scos la vânzare. Proprietarul nu s-a chinuit să cosmetizeze adevărul brut și a oferit spre vânzare apartamentul așa cum este, adică într-o stare deplorabilă. Locuința, care a devenit faimoasă în ultimele zile, este una cu două camere și se situează la etajul patru al unul bloc din zona Avram Iancu, din municipiul Vaslui.

Fotografiile postate în mediul online cu apartamentul din Vaslui sunt mai mult decât grăitoare. Locuința arată ca după un dezastru. Pereți decojiți, mucegai, instalații sanitare distruse, mizerie cât cuprinde, iar totul pare că stă să se prăbușească în orice secundă. Apartamentul parcă este desprins dintr-un film de groază, însă, cu toate acestea, proprietarul speră să obțină pe el 33.500 de euro. Prețul este negociabil.

Cei interesați de cel mai urât apartament din Vaslui, după cum spune chiar anunțul imobiliar, trebuie să știe că locuința are o suprafață de 55 mp utili, două camere, ușă metalică și contor de gaz. Apartamentul se află într-un bloc construit în anul 1989.

„Se vinde cel mai urât apartament de la Vaslui! Fără niciun fel de îmbunătățiri, dar dispune de contor de gaz și ușă metalică nouă. Apartamentul are o suprafață de 55 mp utili, suprafața perfectă pentru a fi modernizată după bunul plac într-un preț corect /mp. Bloc construit în 1989! 33.500 euro, negociabil”, se arată în anunțul agenției imobiliare.


Cel mai mizerabil apartament din România/ Foto: Vreme Nouă

Cel mai mizerabil apartament din România

Anunțul imobiliar al apartamentului din Vaslui a devenit viral în ultimele zile. Acesta a fost văzut de mulți internauți și a dat naștere la numeroase glume, iar proprietarul a primit multe „oferte” greu de refuzat.

„Wow. Apartamentul este ceva de vis. Ofer patru kilograme de cireșe cu codițe pentru el!”, a spus unul dintre interanuți.

„Ce scump e mucegaiul!”, a replicat un altul, atunci când a văzut fotografiile cu apartamentul.

„Am găsit răspunsul de ce frumusețea asta e așa scumpă: ai apă de ploaie în casă”, a mai spus un alt vizitator online.

„Doamne. Pare că filmele horror, cele mai bune, au fost filmate acolo. E ceva rău și are și pretenții la preț”, a spus un alt internaut.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours