Olivia Steer, absentă de pe rețelele de socializare de sărbători. Care a fost motivul

În ultima vreme, Olivia Steer a fost absentă de pe rețelele de socializare, fapt pentru care unii dintre fani s-au întrebat dacă nu cumva s-a despărțit de soțul ei, Andi Moisescu.

E binecunoscut faptul că Olivia este o persoană activă pe conturile de Facebook și Instagram, astfel că lipsa ei din spațiul virtual a fost destul de neobișnuită. În cele din urmă, însă,

chiar Olivia Steer a făcut lumină cu privire la această situație. Cert este că soția lui Andi Moisescu și-a luat o binemeritată vacanță, aceasta incluzând și activitățile online.

În ultima vreme, multă lume s-a întrebat dacă nu cumva Olivia Steer s-a despărțit de soțul ei, Andi Moisescu. Și aceasta după ce o vreme nu a mai fost activă pe internet. Cu toate acestea, Olivia a lămurit situația și a calmat spiritele. Ba chiar, jurnalista a transmis și un mesaj surprinzător.

De ce a fost Olivia Steer absentă de pe rețelele de socializare

La finalul anului 2021, Olivia Steer a vrut să le mulțumească internauților pentru urările transmise, mărturisind că, din păcate, se află într-o zonă fără semnal.

Pentru a-i convinge pe fani, aceasta a postat și o imagine alături de soțul ei, Andi Moisescu. Multe persoane au crezut că cei doi s-au despărțit și de aceea această a absentat din online.

Și totuși, nici vorbă de separare. Cei doi se află la munte, unde se bucură de soare, zăpadă și nu numai, iar imaginea postată spune totul. Olivia Steer și Andi Moisescu par mai fericiți ca niciodată, semn că vacanța le priește din toate punctele de vedere.

„Mulțumesc frumos pentru toate mesajele primite. Voi răspunde pe rând la toate, la sfârșitul zilei.

Deocamdată, sunt fără semnal în cea mai mare parte a timpului, iar timpul e cum se vede în poză: senin, cu mult soare, cu zăpadă proaspăt ninsă, muzică în boxe sau în căști. Revin, neapărat, cu vești din paradis!”, a scris Olivia Steer, pe pagina sa de Facebook.

Olivia Steer și-a serbat ziua de naștere la munte
Ulterior, Olivia a fost surprinsă și cu un tort. Aceasta s-a bucurat extrem de mult și a ținut să le transmită tuturor fericirea ei și s-a arătat recunoscătoare pentru tot.

După cum se știe, Olivia Steer este născută pe 30 decembrie 1976, astfel că a împlinit zilele trecute frumoasa vârstă de 46 de ani.

„Înconjurată de amici foarte dragi, alături de familia mea minunată, copleșită de mesajele voastre incredibil de calde, venite fără îndoială din cele mai generoase inimi – așa mi-am petrecut ziua de naștere, pusă la punct în cele mai mici detalii de bunii noștri prieteni de la Cabana Edelweiss – Straja, Hunedoara. Mulțumesc din tot sufletul, Sanda Moroșan și Ben! Mulțumesc, vouă!”, a mai scris soția lui Andi Moisescu pe Facebook.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours