Ce Studii Are, De Fapt, Viorica Dăncilă. „O Simplă Profesoară Din Videle”, S-A Spus, Însă Adevărul Este Cu Totul Altul

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la cea mai înaltă funcție în stat, s-a născut în Roșiorii de Vede, pe data de 16 decembrie 1963. Mama sa era țesătoare la fabrica de postavuri ”Dorobanțul”, iar tatăl său era subofițer în Aramata Română.

Viorica Dăncilă a urmat clasele a IX-a și a X-a – între 1978 și 1980 – la Liceul „Mihai Viteazul” din Ploiești, iar studiile liceale le-a finalizat la Liceul Energetic din același oraș. Între anii 1997–1998, Viorica Dăncilă a fost profesoară la Liceul Industrial din Videle, iar 1997 până în 2009 a fost inginer la Petrom SA – sucursala Videle – serviciul Monitorizare Producție Țiței și Gaze.
În anul 1988, Viorica Dăncilă a absolvit Universitatea de Petrol și Gaze, obținând nota 9 la examenul de licență. Trebuie menționat că – la vremea respectivă – la această facultate absolveau doar 200 de studenți din cei 500 care luau examenul de admitere.

O copie a diplomei de inginer a Vioricăi Dăncilă a fost publicată de stiripesurse.ro. Mai mult, Viorica Dăncilă are și o diplomă de master Spațiul Public European, în cadrul SNSPA București.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours