Femeia Din Imagine Este Bunica Unei Vedete De La Pro TV. Ghici A Cui

De aproximativ 26 de ani lucrează la Pro TV. Tot din anii `90 prezintă în mod constant buletinul de ştiri de la ora 19.

Andreea Esca, căci despre ea este vorba, a urmat stagii de pregătire atât în ţară, cât şi în străinătate.

La un moment dat a avut posibilitatea de a lucra pentru CNN şi de a se stabili în afara ţării.

A refuzat însă să fie atât de departe de familie şi de ţară. Recent, Andreea Esca a postat pe Instagram o fotografie de colecţie.

Probabil, vă întrebaţi cine sunt cele două personaje din imaginea din galeria acestui articol.

Ei bine, sunt bunicii vedetei de la Pro TV. După cum se poate observa, seamănă foarte bine cu bunica, pe nume Margot.

Are aceleaşi trăsături la ochi, buze şi bărbie. Internauţii imediat au început să îi lase comentarii şi să îi spună cât de bine seamănă cu bunica. Cât despre bunic, cineva i-a zis că seamănă foarte bine cu dr. Athanasios Fragkos.

Fotografie de colecţie pe Instagram la Andreea Esca

Vedetă nu a întârziat cu răspunsul şi a spus că, cel mai probabil, bunicul ei seamănă cu acel doctor pentru că sunt ambii de origine greacă şi au trăsături asemănătoare.

De curând, Andreea Esca a postat pe reţelele de socializare şi o fotografie cu părinţii ei, în tinereţe. Cei doi erau în concediu la Marea Neagră şi fuseseră fotografiaţi chiar pe plajă.

„Astăzi mama face 79 de ani. Și după ce am roit cu toți pe lângă ea cu la mulți ani’ a început să ne spună de ce anume își

amintește mereu de ziua ei… Cum a venit de la școală, pe 7 iunie, când împlinea 9 ani, și a găsit în casă niște bărbați străini, îmbrăcați în costume, care îl așteptau pe tatăl ei, să meargă cu ei….

Era o atmosferă ciudată, nu înțelegea de ce ar pleca tatăl ei , care o adora, undeva, chiar de ziuă ei, Mamaie (mama ei) îi spunea: Lucica, ia cântă-le domnilor ceva la pian’.

Fratele ei care avea vreo 3 ani se învârtea ca amețitul printre picioarele lor, iar răspunsul la întrebarea unde se duce tata’ a fost merge să dea o declarație’. S-a întors după 15 ani, în care nimeni nu a mai știut nimic despre el”, a scris Andreea Esca în luna iunie, de ziua mamei sale.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours