Toată lumea se întreabă ce a văzut la ea. Această doamnă e căsătorită cu unul dintre cei mai frumoși actori

Ea este cunoscuta si drept Keely Shaye Brosnan incepand din 2001, cand s-a casatorit cu Pierce Brosnan.

Cei doi par sa aiba o relatie fericita, desi el este un actor destul de sexy, in ciuda varstei, iar ea este o doamna „cu greutate”.

Deşi formează un cuplu încă din 1994, actorul din James Bond şi jurnalista Keely Shaye Smith s-au căsătorit abia în august 2001, cheltuind pentru evenimentul care a avut loc în în Comitatul Mayo, Irlanda, nu mai puţin de 1,5 milioane de dolari.

De când a văzut-o prima dată, Pierce a ştiut că frumoasa Keely îi era sortită. Într-un interviu din 2016 acordat ziarului The Independent, actorul, care poate fi văzut în prezent în noua ecranizare „Mamma Mia: Here We Go Again!”, a explicat de ce s-a îndrăgostit de ea.

„Îmi place pofta ei de viaţă, entuziasmul ei. Are această putere fără de care nu aş putea trăi vreodată. Când Keely se uită la mine, simt că mă topesc”, a mărturisit el.

Înainte de a-şi găsi dragostea alături de Keely, Pierce a fost căsătorit cu Cassandra Harris, care din păcate s-a stins din viaţă în 1991 din cauza cancerului ovarian.

A întâlnit-o pe Keely în 1994 în Cabo San Lucas, Mexic, unde lucra ca şi corespondent de televiziune. Pierce are cinci copii, doi dintre aceştia cu Keely. S-au căsătorit în 2001 în Irlanda. Au împreună doi copii: Dylan și Paris.

În ciuda faptului că programul său este unul foarte încărcat, Pierce întotdeauna îşi face loc pentru a petrece timp de calitate cu soţia lui.


„Eu şi soţia mea călătorim des în Santa Barbara, locaţia noastră preferată pentru un weekend romantic. Nu facem decât să ne uităm la case şi să bem un vin bun”, a adăugat el. „Nu ascultăm muzică, doar ne ascultăm unul altuia gândurile şi vocea şi ne detaşăm de lume.”

Perechea a sarbatorit 25 de ani de căsătorie, și se pare că cei doi dintre ei încă în dragoste unii cu alții, precum și un sfert de secol în urmă.

Cassandra Harris, prima soție lui Pierce Brosnan, a fost diagnosticată cu cancer în 1987

In 1987, soția lui Pierce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Actorul se afla în India unde filma pentru pelicula “The Deceivers”. Cassandra a făcut numeroase ședințe de chimioterapie și urmat alte tratamente experimenatale, însă corpul ei a cedat pe 28 decebrie 1991, la vârsta de 43 de ani.

Pierce Brosnan a vorbit despre ce a însemnat pentru el pierderea soției. “Când partenerul tău are cancer, atunci viața ți se schimbă complet. Rutinele obișnuite și modul în care vezi viața, toate acestea se schimbă. Pentru că ai de-a face cu moartea. Ai de-a face cu posibilitatea de a muri.

A urmat operația, chimioterapia… Cassie era foarte pozitivă în ceea ce privește viața. A avut cea mai uimitoare energie și perspectivă asupra vieții. A fost și este o pierdere groaznică și văd că se reflectă din când în când la copiii noștri.”

Mai multe

+ There are no comments

Add yours