ȚINE MINTE! ACESTE PLANTE DE INTERIOR VOR ADUCE FERICIRE ȘI DRAGOSTE FAMILIEI TALE

Majoritatea oamenilor au o atitudine pozitiva fata de plantele de interior. Desigur, cel mai adesea asemenea plante sunt percepute de noi ca un element obisnuit de decor.

Dar acest lucru nu este deloc adevarat! Femeile care cultiva plante stiu desigur ca exista plante care pot influenta energia casei si a familiei care traieste in aceasta casa.

1. Spathiphyllum (cunoscuta si cu numele de Fericirea Femeii)

Aceasta minunata planta are origini in padurile Americii de Sud. Cu toate acestea, nu este greu sa o cultivi in zona noastra. Principalul lucru – asigura-te ca pulverizezi planta zilnic, iar in primavara sa o replantezi in pamant proaspat, relateaza mesajeinspirationale.com

Cum te ajuta:

– persoanele necasatorite isi gasesc jumatatea;

– femeia care se gandeste deja la copil va ramane gravida;

– intr-o casa unde creste crinul pacii, va exista intotdeauna iubire si intelegere reciproca.

2. Saintpaulia sau Violeta de Parma-Africana:

Violetele, asa cum toata lumea stie, au nevoie de ingrijire atenta, o multime de lumina si nu tolereaza apa dura. Cu toate acestea, aceasta planta capricioasa este foarte populara la noi.

Violeta ajuta la mentinerea pacii in familie, diminuand certurile. In plus, aceasta floare este un simbol al iubirii vesnice.

3. Hibiscus sau Trandafirul chinezesc

Tuturor ne plac florile lui frumoase si mari. Hibiscus are nevoie de caldura, deoarece provine din tropice, dar nu mai mult de 35 de grade. Daca in casa ta creste un hibiscus, asteapta in curand o dragoste pasionala.

4. Hoya sau Floarea de ceara

Aceasta planta infloreste in multe soiuri. De exemplu, exista Hoya Kerrii, care in unele tari este prezentata cadou de Sfantul Valentin pentru 14 februarie. Dar in casele lor, oamenii cel mai adesea cresc Hoya Carnosa. Aceasta planta aduce fericire familiala, mai ales daca o pui in dormitor.

5. Mirtul

Acest arbust vesnic verde infloreste cu flori albe mici. El are, pe langa frumusete, mai multe proprietati vindecatoare.

Cuvantul „mirt” este tradus din limba greaca ca „balsam”. Se crede ca mirtul conduce la o casnicie de succes, iar in familia deja stabilita aduce fericire si pace. In unele tari, aceasta planta este considerata chiar si cel mai bun cadou pentru nou-nascuti.

6. Aichrizon sau Copacul iubirii

Aceasta este o floare de camera care poate creste pana la 30 cm inaltime. Are frunze deosebite, asemanatoare ca forma cu inimile. Aichrizon, dupa cum sugereaza si numele, aduce dragoste si fericire proprietarului sau.

7. Calathea sau Planta paun

Aceasta planta interioara, cu frunze frumoase, este originara din America de Sud. De dragul frunzelor frumoase, multe persoane aleg o Calathea pentru casa lor. Dar acum stim cu totii ca ea ne ajuta in viata de familie, pentru ca este un simbol al fericirii casei.

8. Chlorophytum – Planta Paianjen sau Fericirea familiei

Aceasta planta este usor de intretinut. Se dezvolta bine si infloreste frumos. Vara are insa nevoie de mai multa apa. Se spune ca atunci cand ai o Chlorophytum in preajma, viata de familie este pasnica si fericita.

9. Oxalis sau Trifoiul nobil

Numele plantei vine din acidul oxalic prezent in sucul acesteia. Se poate cultiva in camera si in gradina. Si cat de multe proprietati de vindecare are ea! Dar acesta este un alt subiect. Daca vrei sa-ti gasesti dragostea, atunci adauga putin acid oxalic in energia ta. Daca doresti sa-ti pastrezi familia, procedeaza la fel.

10. Anthurium sau Floarea Flamingo

Aceasta floare creste intr-o varietate de soiuri. Nu tolereaza lumina directa a soarelui, necesita pulverizare frecventa si are o slabiciune pentru umiditate ridicata (in special in timpul cresterii). Si ceea ce este foarte important: este toxica!

Mai multe

+ There are no comments

Add yours