Horoscop MARTI, 28 martie 2023. Zodiile care nu îşi pot ascunde gelozia. Trăiesc totul la cote maxime

Horoscop 28 martie 2023. Astrologii anunţă o zi a emoţiilor puternice. Gelozia îşi arată ”colţii” în cele mai nepotrivite momente. Se recomandă prudenţă.

Horoscop 28 martie 2023 Berbec

Motiv de petrecere pentru nativii Berbec. Puteţi sărbători o reuşită importantă şi veţi primi felicitări din toate părţile, spun astrele.

Horoscop 28 martie 2023 Taur

Taurii dau culoare fiecărui loc în care ajung. Sunteţi sufletul petrecerii la un eveniment la care veţi ajunge şi veţi atrage toate privirile.

Horoscop 28 martie 2023 Gemeni

Gemenilor ar trebui să nu le mai fie frică să-şi arate slăbiciunile, pentru că nimeni nu este perfect. Chiar dacă aveţi o poziţie superioară, emoţiile vă pot face o persoană mai empatică.

Horoscop 28 martie 2023 Rac

Se recomandă răbdare şi prudenţă pentru nativii Rac. Mai ales dacă intervin sentimente de gelozie faţă de o persoană străină.

Horoscop 28 martie 2023 Leu

Leii preiau legătura cu o persoană care le-a fost cândva apropiată. Poate fi vorba de cineva din familie şi de aici se poate dezvolta o relaţie frumoasă.

Horoscop 28 martie 2023 Fecioară

Norocul e de partea Fecioarelor. E posibil să primiţi o veste importantă privind o călătorie sau chiar o mutare. În orice caz, această schimbare vă va aduce numai bucurie, spun astrele.

Horoscop 28 martie 2023 Balanţă

Balanţele ar fi bine să nu intre în discuţii banale la serviciu. Puteţi interpreta ceva greşit sau să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu un coleg. Concentraţi-vă pe lucruri importante.

Horoscop 28 martie 2023 Scorpion

Scorpionii ar trebui să nu subestimeze o femeie. Aceasta poate avea un rol important în ceea ce priveşte unele aspecte profesionale. Ascultaţi-vă şi intuiţia.

Horoscop 28 martie 2023 Săgetător

Săgetătorii sunt încurajaţi să lase controlul deoparte şi să-şi dea frâu liber sentimentelor. O persoană din anturajul vostru a captat toată atenţia.

Horoscop 28 martie 2023 Capricorn

Capricornii se bucură de câteva zile în care nu le vor lispi nimic. Cei dragi şi un loc pe care şi l-au dorit să îl vadă sunt ingrendientele acestei zile.

Horoscop 28 martie 2023 Vărsător

Vărsătorii sunt tentaţi să facă tot felul de promisiuni fără să se gândească dacă le pot onora. Astfel, puteţi fi etichetaţi ca fiind neserioşi.

Horoscop 28 martie 2023 Peşti

Peştii pot fi uşor geloşi. Cineva din preajma persoanei iubite le poate provoca stări negative şi nu vor ezita să îşi exprime emoţiile.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours