Horoscop MARȚI, 28 februarie 2023. Zodia care are de dat explicaţii. Greşelile trecutului ies la iveală

Horoscop 28 februarie 2023. Astrologii anunţă o zi în care unii nativi trebuie să renunţe la orgoliu. În special o zodie trebuie să dea dovadă de sinceritate pentru a compensa greşelile din trecut.

Horoscop 28 februarie 2023 Berbec

Nativii BERBEC ar putea avea de dat explicații, fie persoanei iubite, fie unei rude. Ați greșit cu ceva și cel mai bine ar fi să fiți sinceri.

Horoscop 28 februarie 2023 Taur

TAURII au parte de toată atenție oamenilor pe care îi iubesc. Nu legați foarte des legături puternice, așa că poate fi vorba de ceva special.

Horoscop 28 februarie 2023 Gemeni

GEMENII au impresia că cineva le invadează spațiul. Dacă simțiți nevoia să vă puneți pe primul loc, este o zi numai bună pentru a vă răsfăța și a vă face poftele, spun astrele.

Horoscop 28 februarie 2023 Rac

Nativii RAC ar trebui să mai renunțe la orgoliu. Aveți norocul de a fi înconjurați de oameni buni, care merită mai multă atenție din partea voastră.

Horoscop 28 februarie 2023 Leu

LEII se pot bucura în prima parte a zilei de o întâlnire cu un prieten. Acesta vă poate oferi sfaturi utile în ceea ce privește cariera.

Horoscop 28 februarie 2023 Fecioară

Nativii FECIOARĂ simt că vor să facă mai multe lucruri pentru ei. Vreți să vă dezvoltați, să vă lărgiți orizonturile și vă puteți implica în activități noi.

Horoscop 28 februarie 2023 Balanţă

BALANȚELE au o zi numai bună pentru întâlniri de afaceri, cu prietenii sau persoana iubită. Aveți atitudinea potrivită și veți cuceri pe oricine.

Horoscop 28 februarie 2023 Scorpion

Un prieten îi va ajuta pe nativii SCORPION să rezolve o problemă cu banii. Situația nu este gravă, iar în scurt timp totul va reveni la normal.

Horoscop 28 februarie 2023 Săgetător

SĂGETĂTORII vor fi în centrul atenției și vor reuși să-i facă și pe cei din jur să se simtă bine. E posibil să organizați și o petrecere sau o ieșire în oraș.

Horoscop 28 februarie 2023 Capricorn

CAPRICORNII ar fi bine să lase deoparte activitățile suprasolicitante. Ați muncit mult în ultima perioadă, așa că a venit vremea pentru relaxare.

Horoscop 28 februarie 2023 Vărsător

Ziua va fi lipsită de acțiune pentru VĂRSĂTORI, însă a doua parte a zilei va fi memorabilă. Totul se va datora persoanei iubite care vă pregătește o surpriză.

Horoscop 28 februarie 2023 Peşti

Nativii PEȘTI au un rol important la serviciu. Sunteți mai preocupați decât de obicei în sarcinile voastre, ceea ce vă face să vă simțiți superior față de ceilalți.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours