Magneții de pe frigider sunt un adevărat pericol: Specialiștii trag un semnal de alarmă

Magneții de pe frigider sunt un adevărat pericol: Specialiștii trag un semnal de alarmă
By Dan Last updated sept. 20, 2022
Cei mai mulţi dintre noi păstrăm magneşi pe frigider.

Fie că sunt cadpouri din vacanţele prietenilor noştri, fie că sunt cumpărate chiar de noi pentru a ne aduce aminte de momentele plăcute petrecute departe de casă, ele sunt frumoase şi pe placul tuturor.

Frigiderul arată, cu siguranţă, mai interesant când ne face să ne gândim la locuri de vis pe care le-am vizitat sau în care vem să mergem.

Cu toate aceste, specialiştii au făcut o descoperire alarmantă.

Ei au vrut să afle dacă radiaţiile electromagnetice ale magneţilor au vreo influenţă asupra alimentelor şi mare le-a fost mirarea când au aflat crudul adevăr.

Cercetătorii de la Universitatea Princeton au hrănit un grup de şoareci cu mâncare ţinută într-un frigider cu magneţi şi un alt grup de şoareci cu mâncare dintr-un frigider fără magneţi.

Aşa au ajuns la concluzia că animalele hrănite cu alimentele din frigiderul cu magneti dveeniseră cu 87% mai predispuşi apariţiei cancerului decât cele din celălalt grup.

Anunț important: Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentruca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Mai multe

+ There are no comments

Add yours