Ce Face Actorul Mihai Coadă Din Serialul La Bloc. Cum Este Viața Lui La Mănăstire

Serialul La Bloc a fost una dintre cele mai apreciate producții ale vremurilor din trecut.

Toți actorii au fost apreciați de cei care au urmărit serialul, iar printre cei mai iubiți se număra și Mihai Coadă, care îl interpreta pe Nelu. Bărbatul are acum 69 de ani și duce o viață complet diferită după ce s-a mutat la o mănăstire din țară.

Mihai Coadă s-a mutat la mănăstire
Mihai Coadă a fost unul dintre cei mai iubiți actori din țara noastră. Serialul La Bloc i-a adus mare succes artistului, iar faima i-a fost sporită și de participarea sa în alte producții celebre. Celebrul actor s-a reprofilat în anul 2012. El s-a mutat la o mănăstire, după ce un preot ar fi refuzat să-l împărtășească pe motiv că s-ar fi îndepărtat de Iisus Hristos. Atunci, el a simțit că trebuie să se apropie mai mult de Dumnezeu și a decis să facă o schimbare majoră.

Ajuns la vârsta de 69 de ani, duce acum o viață complet schimbată și nu l-ai mai recunoaște dacă l-ai vedea. Actorul are acum părul lung, barbă la fel de mare și poartă mereu haine negre, precum un călugăr. Nu a mai păstrat legătura cu foștii lui colegi, pe motiv că el are acum alte înclinații, duhovnicești, cu care ei nu au legătură.

În 2012, viața lui Mihai Coadă a luat o altă direcție. Brusc, după o vizită la un preot care ar fi refuzat să-l împărtășească pe motiv că s-ar fi îndepărtat de Iisus Hristos, Mihai Coadă a simțit că trebuie să se apropie mai mult de Dumnezeu.

„Nu m-am călugărit, chiar dacă am îmbrăcat rasă la strană. Acum vreo 10 ani, domnul Dan Puric ne-a chemat să cântăm cu corul de la mănastire în spectacolele de la sala Rapsodia, din Bucureşti. Ca să nu apărem pe scenă oricum, ne-au confecţionat rase de la Mănăstire. Şi atunci am primit canon, ca atunci când suntem la strană să fim îmbrăcaţi în rasă”, a declarat Mihai Coadă.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours