Iată Ce Avere Are Dan Negru. Prezentatorul TV Are O Vilă Impunătoare În Ghencea

Conform apropiaţilor lui Dan Negru, acesta investeşte 150.000 de euro în fiecare clădire.

Închiriază apoi cu 25 de euro/mp şi îşi recuperează banii în timp, din chirie. Dan Negru a făcut toate clădirile cu banii jos, refuzând să ia bani de la bănci, scriu cei de la viva.ro

Conform sursei citate, Dan Negru câştiga peste 15.000 de euro ca prezentator la Antena 1. Din chirie câştiga 50.000 de euro, în fiecare lună. Dan Negru şi-a mutat afacerile imobiliare şi în Timişoara, oraşul lui natal. De acolo câştiga ‘doar 20.000 de euro pe lună.

Dan Negru s-a mutat în Capitală de peste două deceniii. A avut zeci de emisiuni de succes. De foarte mulţi ani este la Antena 1 unde a prezentat emisiuni de succes ca ‘Te pui cu blondele?’, competiţia ‘Next Star’ sau celebrele Revelioane unde este lider de audienţă.

De zece ani, prezintă, în Republica Moldova, la postul de televiziune Prime TV, concursul cu premii ‘DA sau NU’.

Dan Negru, vilă în Ghencea de 400.000 de euro
În plus, prezentatorul tv şi-a făcut un real colţ de rai în Bucureşti. Dan Negru are o vilă în valoare de 400.000 de euro pe care şi-a ridicat-o din veniturile sale.

‘Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume, e pasiunea lui.

Toată vara are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic.

A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune’, l-au lăudat prietenii.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours