Iulia Vântur A Făcut Un Anunț Neașteptat După Șase Ani De Relație Cu Salman Khan! Ce Se Întâmplă Între Cei Doi

Iulia Vântur a făcut anunțul momentului, la șase ani de când stă în India! Vedeta își dorește o schimbare totală în viața ei!

Iulia Vântur a făcut un anunț neașteptat după șase ani de relație cu Salman Khan

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, iar acum, la șase ani de când a decis să se mute în India alături de iubirea vieții ei.

Acum, cu toate că duce o viață ca-n povești, prezentatoarea de televiziune a vorbit despre ultima perioadă din India, dar a făcut și un anunț total neașteptat. Vedeta de televiziune a dezvăluit faptul că își dorește foarte tare să revină în țară.

”Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor.(….) Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”, a mai spus vedeta.

Mai mult, aceasta a vorbit și despre proiectul pe care îl are cu iubitul ei. Este extrem de mulțumită de ceea ce a ieșit și abia așteaptă să împărtășească cu fanii din lumea întreagă.

”Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, Seeti Maar, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. – între timp a ajuns la 90 de milioane). Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?”, a adăugat Iulia Vântur.

Ce i-a cerut Salman Khan iubitei sale, Iulia Vântur
Iulia Vântur este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, iar acest lucru a demonstrat-o și Salman Khan, actorul indian care s-a îndrăgostit iremediabil de fosta prezentatoare tv. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar românca deja s-a mutat în India pentru a fi aproape de iubitul său. Recent, vedeta de la emisiunea Big Boss, Arshi Khan, a declarat că actorul i-a prezentat-o pe iubita lui la petrecerea de după show-ul tv.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours