Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu îi contrazice pe meteorologi. Primăvara nu mai vine: „În martie, vom avea munţi de zăpadă”

Deşi meteorologii anunţă că, de la sfârşitul lunii februarie, temperaturile vor începe să crească uşor, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu îi contrazice. Potrivit ultimei viziuni ale sale, în martie vom avea „munţi de zăpadă”.

Maria Ghiorghiu susţine pe blogul său că, în martie, peste „pomii înmuguriți” se vor așterne lapovița și ninsoarea. Celebra clarvăzătoare spune că „va fi nevoie de utilaje puternice pentru a face faţă dezastrului iernii”.

„În această dimineață, m-a trezit o lumină albă și strălucitoare foarte, lumina ce-mi arată înspre Sud, pomi înmuguriți peste care cădea din Cer, precum o ploaie torențială, așa cădea intens lapovița și ninsoarea. Toți pomii erau încărcați de zăpada umedă și grea.

Dragii mei, vom avea în continuare o iarnă grea, cu ninsori,cu viscol, cu lapoviță și chiar ploi torențiale pe alocuri. Să ne amintim dragilor, zilele anului trecut, când toți specialiștii în Meteo spuneau că iarna nu va mai veni și că vom avea primăvară, eu întotdeauna am scris de la Duhul Sfânt că iarna va veni și că ne vom putea bucura de zapadă”, este mesajul scris de Maria Ghiorghiu pe blog.

Maria Ghiorghiu îi contrazice pe meteorologi: „În martie, vom avea munţi de zăpadă”

Clarvăzătoarea a făcut, totodată, referire la o altă postare de-a sa, din luna august a anului 2022, în care anunţa faptul că, în martie, vom avea zăpadă.

„În timp ce scriam pe blog, aud un glas care spune așa: «În luna martie! Se va întâmpla în luna martie!». Clipă în care văd înspre Sud o stradă înzăpezită, cred că era ori seara devreme, pe amurgite, ori dimineața în zori. Vedeam cum vântul bătea puternic, era viscol, zăpada o zbura prin aer de nu se vedea nimic, iar pe stradă vad o mașină mare cu un plug în față, care încerca să deszăpezească carosabilul.

Numai că această mașină nu putea face față dezastrului viscolului, și-atunci a mai apărut o mașină, care avea freza normală, dar în fața pluglui care trebuia să dea zăpada la o parte, avea un braț foarte lung, ca la macaralele ce se folosesc pentru înălțimi mari. Acest braț, care era atașat în față, la plugul normal, s-a întins cel puțin 10 metri în față, având atașat un alt plug (freza) care dădea zapada deoparte din fața primului plug, de lângă mașină.

Acum vedeam dragilor, o singură mașină puternică, care îndepărta zapada de pe carosabil cu două lame. Dar să nu credeți că era ușor. Era extrem de greu, deoarece afară era un viscol extrem de mare.

Așadar, dragilor, am scris despre vara returnată, am scris despre viitoare temperaturi de 120 grade, și iată acum, scriu tot de la Duhul Cel Prea Sfânt că, în luna Martie (nu știu dacă anul viitor) vom avea nevoie de utilaje puternice, care să poată face față dezastrului iernii, acolo unde acesta se va produce”, notează Maria Gheorghiu pe blogul său.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours