Horoscop rune 13-19 februarie 2023. Zodia care începe o dragoste nouă de Valentine’s Day. Schimbări majore pentru acești nativi

Horoscop rune 13-19 februarie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, de data aceasta pentru o perioadă marcată de Valentine’s Day.

Horoscop rune pentru săptămâna 13-19 februarie 2023

Gemenii trebuie să fie pregătiți pentru schimbări majore, iar Leii ajung la mâna karmei, a precizat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Astro Fanatik. Iată ce ascunde horoscopul runelor pentru săptămâna 13-19 februarie 2023.

Berbec

Berbecii primesc un anunț foarte important. Fiți pregătiți să primiți un mesaj. Trebuie să-l recepționați așa cum trebuie.

Taur

Trebuie să abordați cu totul altfel problemele care vă interesează. Cu alte cuvinte, schimbați tactica. Modalitatea voastră de abordare, dacă v-a adus insatisfacții, înseamnă că nu ați procedat așa cum trebuie.

Gemeni

Gemenii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore, chiar de la începutul săptămânii. Aveți o săptămână de vis cu tot felul schimbări pe care vi le-ați dorit sau le-ați așteptat.

Rac

Racii au un sfat mobilizator. Uitați de toate problemele și grijile legate de trecut. Lăsați problemele în trecut. Pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună față de cea peste care ați trecut.

Leu

Acești nativi sunt băgați un pic în ceață. În săptămâna 13-19 februarie, runa nu vrea să le spună cam ce li se întâmplă decât într-un mod voalat. Foarte curând, aflați un adevăr important care vă va schimba viața sau vă va marca. Leii ajung la mâna karmei.

Fecioară

Fecioarele sunt pe cai mari! Se va produce un salt calitativ și rapid în existența nativilor din zodia Fecioară. Dau lovitura pe toate planurile.

Balanță

În săptămâna 13-19 februarie, balanțele au, în sfârșit, o rună bună, după o perioadă mai grea. Vești bune. S-ar putea să primiți un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă.

Scorpion

Scorpionii sunt preveniți că vor susține o mică bătălie. Ăsta nu e un lucru care trebuie să vă îngrijoreze. Runa vă va ajuta și veți câștiga în mod sigur.

Săgetător

Săgetătorii intră într-o săptămână de protecție divină toată săptămâna. Rună vă face să vă simțiți în siguranță. Veți sta departe de forțele malefice care apar în Univers.

Capricorn

Acești nativi primesc un mesaj foarte tranșant. Nu e bine să forțați mâna norocului. Forțând mâna norocului, puteți avea și niște neplăceri.

Vărsător

Vărsătorii sunt într-o perioadă un pic tensionată. Acești nativi au simbolul dragostei pentru o săptămână, deci s-ar putea, totuși, să apară o dragoste nouă, pasională. De Ziua Îndrăgostiților, s-ar putea să intre cineva în viața voastră.

Pești

Peștii sunt doritori de dragoste, dar vor și bani de multe ori, au un mesaj frumos de la runa lor. E aproape o certitudine că există cineva care se gândește intens la voi. Această persoană va trimite un cadou minunat.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours