Smiley și Gina, părinți pentru a doua oară! Artistul a făcut dezvăluirile pe care toată lumea le aștepta

Smiley radiază de când pe lume a venit micuța Josephine, fiica lui și a Ginei Pistol. Cei doi roiesc în jurul fetiței, iar Smiley s-a transformat în tătic exemplar. Artistul și-a deschis sufletul și ne-a vorbit despre „comoara” lui de acasă, într-un interviu emoționant.

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă, dar și cea mai solicitantă perioadă a vieții lor, de când pe lume a venit fetița lor, Josephine. Tot universul le-a fost dat peste cap de micuță, care a devenit răsfățata familiei.

Deși puțini l-ar fi văzut, în urmă cu câțiva ani, la casa lui, cu copii, iată că pe artist îl prinde de minune rolul de tătic. Acesta este topit după micuța Josephine care, în luna martie, va împlini doi anișori, și încearcă să facă față cu brio îndatoririlor de părinte. Smiley ne-a mărturisit, în premieră, că și-ar mai dori un copil.

Smiley, cât de mult te-ai schimbat de când ai devenit tătic?

Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea.

De cine e cea mai atașată Josephine? De tine sau de Gina?

Ca orice copil, e foarte atașată de mamă, după care de mine.

Ce a zis prima dată, mama sau tata?

Eu am impresia că a zis tata, dar nu știu sigur, aici s-ar putea să mă înșel.

Vă mai doriți un copil?

Noi suntem bucuroși acum că am primit-o pe Josephine. Ne simțim binecuvântați și, dacă mai meritam încă unul, cu siguranță îl vom primi cu toată dragostea.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai reușite și mai frumoase cupluri din show-biz. Cei doi sunt împreună de mai bine de șapte ani de zile. Micuța Josephine le-a schimbat viața de când a venit pe lume. Aceasta urmează să împlinească 2 anișori pe data de 9 martie.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours