Horoscop LUNI, 6 februarie 2023. Zodia care începe săptămâna cu dreptul

Horoscop 6 februarie 2023 Berbec

Nu spune altora tot ce crezi. Ceea ce poate fi spus cu bună-credință, cineva ar putea percepe drept critică sau insultă. În plan amoros, o persoană va încerca să te cucerească. Deși o să ți se pară romantic, așteaptă să o cunoști mai bine înainte să te implici într-o relație mai serioasă. Cei mai tineri vor avea relații tensionate cu părinții lor.

Horoscop 6 februarie 2023 Taur

Viața amoroasă va fi stabilă. Vei rezolva o mulțime de lucruri comunicând, dar și cu sprijinul oamenilor apropiați. Dacă te-ai căsătorit recent, este posibil să te muți într-un apartament mai frumos sau mai mare. Folosește orice ocazie pentru a socializa. Dacă ești invitat la o petrecere, alege un cadou potrivit.

Horoscop 6 februarie 2023 Gemeni

Ziua este potrivită pentru cumpărături online. Ai putea obține o reducere semnificativă sau poți găsi ceva pentru a decora interiorul casei tale la un preț bun. Îți vei petrece ziua în fața computerului căutând pe internet sau trimițând mesaje pe telefonul tău mobil, spun astrele.

Horoscop 6 februarie 2023 Rac

O creștere a obligațiilor familiale va marca ziua și mulți vor apela la tine pentru ajutor sau sfaturi. Îți vei petrece timpul alături de prieteni, copii și membri ai familiei. Este posibil ca cineva să te invite la o petrecere sau o ieșire în oraș, ocazie cu care nu este exclus să te întâlnești cu cineva care te va încânta cu farmecul și aspectul său atractiv.

Horoscop 6 februarie 2023 Leu

Încearcă să nu fii morocănos. Lasă-te înconjurat de persoane optimiste, care să te înveselească. Astrologii anunţă o zi în care pot pot apărea șansele unor câștiguri importante, așa că nu ar strica să joci la loto. Unii dintre voi pot avea mici probleme în relația de cuplu.

Horoscop 6 februarie 2023 Fecioară

Fii activ și întreprinzător. Fă tot ce poți, pentru că mâine nu vei mai avea atâta energie și dexteritate ca astăzi. Răsfață-te cu o zi petrecută așa cum îți place, fie că pleci în excursie, faci sport, vezi un film sau ieși la o cafea cu prietenii. Unii se vor pregăti pentru o călătorie sau vă veți aștepta la vizita unei persoane dragi.

Horoscop 6 februarie 2023 Balanţă

Din cauza unei combinații de circumstanțe, te trezești cu multe obligații pe care ești nevoit să le rezolvi singur. Gândește-te mai mult la tine și la plăcerile tale. Oferă-ți o mică bucurie, cumpără ceva care să-ți ridice starea de spirit sau mergi la stilist, pentru căun nou look îți va împrospăta ziua.

Horoscop 6 februarie 2023 Scorpion

Vei fi fericit când cineva recunoaște că ai avut dreptate în legătură cu ceva. O cunoştinţă căreia i-ai dat odată un sfat ar putea să-ţi mulţumească pentru că l-ai ajutat. Te așteaptă o mare surpriză de la partenerul tău. Vei simți din nou fluturi în stomac, așa că abia aștepți să fiți singuri.

Horoscop 6 februarie 2023 Săgetător

Dacă te-ai despărțit și vrei să te împaci, nu ezita să fii tu primul care face primul pas. Renunță la mândrie și nu aștepta ca celălalt să facă prima mișcare, mai ales dacă l-ai jignit. Seara, o veste neașteptată te va bucura nespus, mai ales că anunță căștiguri financiare nesperate.

Horoscop 6 februarie 2023 Capricorn

Discuțiile cu familia vor contribui la schimbarea atitudinii tale. Treci peste ce a fost în trecut și încearcă să ajungi la un acord asupra problemelor importante. Abține-te de la declarații imprudente, care ar putea pune în discuție viitorul relației tale. Îți critici prea mult partenerul, care așteaptă mai multă atenție și tandrețe de la tine.

Horoscop 6 februarie 2023 Vărsător

Dacă te-ai îndepărtat de persoana iubită, este timpul să rezolvi acest neajuns. Înainte să-l critici sau să îi faci reproșuri, nu uita de complimente, pentru că și partenerul tău are nevoie să audă vorbe frumoase. Atenție la curățenia din casă, pentru că este posibil ca musafiri neanunțați să vă bată la ușă, dar alaturi de care veti petrece o seara placută.

Horoscop 6 februarie 2023 Peşti

Vei disimula dezinteres știind că, făcând acest lucru, îl vei atrage pe cel îți place. Pasiunea este uriașă, deși timpul va spune dacă aceasta este relația potrivită. Sfatul astrelor, însă, este să nu deranjezi cu astfel de întrebări chiar acum. Călătoriile și ieșirile cu prietenii te vor umple de energie și vor aduce schimbări în viața ta.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours