Este informația momentului despre Simona Halep! Anunțul venit chiar acum despre marea campioană

Este vestea momentului despre îndrăgita sportivă din România, după ce a fost depistată pozitiv la un control anti-doping efectuat la US Open. A apărut o nouă ipoteză, potrivit căreia Simona Halep ar fi putut să folosească un produs cosmetic care conținea urme de roxadustat.

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep! A ieșit la iveală o nouă ipoteză. Nimeni nu s-ar fi așteptat

Așadar, a apărut o nouă ipoteză în cazul Simonei Halep, potrivit căreia sportiva ar fi putut să folosească un produs cosmetic care conținea urme de roxadustat.

Trebuie menționat că în România există o companie care comercializează asemenea produse. Este vorba despre Inopha, un furnizor de pulbere Roxadustat API.

„Inopha este furnizor de pulbere Roxadustat API, materie primă a medicamentului HIF-PHI cu proprietate anti-anemie”, este scris pe site-ul companiei care comercializează preparate farmaceutice și produse cosmetice.

Acestea sunt vândute în patru țări din Europa: România, Olanda, Suedia și Franța, scrie prosport.ro

Mai mult, au apărut informații despre o patinatoare depistată pozitiv cu roxadustat după ce a folosit produse cosmetice care prezintă un risc ridicat de contaminare cu substanța respectivă

„O prietenă patinatoare a trecut prin ceva asemănător, sursa de contaminare fiind machiajul ei! Verifică-ți cosmeticele!”, a scris un utilizator de Twitter din SUA.

Simona Halep, în cădere liberă în topul WTA, după performanţele rivalelor la Australian Open
În altă ordine de idei, meciurile de la Australian Open nu îi aduc veşti prea bune Simonei Halep. După ce a fost suspendată din tenis, în urma acuzaţiilor de dopaj, sportiva din România a primit acum o nouă informaţie negativă din partea WTA.

Este vorba despre clasamentul mondial, în care Simona Halep ocupa poziţia cu numărul 12 înainte de debutul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Având în vedere însă evoluţia de acolo a uneia dintre semifinaliste, Elena Rybakina, Simona va mai pierde încă un loc în clasamentul WTA. Sportiva din Rusia, care reprezintă în prezent Kazahstanul, este a treia sportivă care o depăşeşte pe Halep după performanţele înregistrate la Australian Open. Reamintim că românca nu a mai jucat un meci oficial de tenis din 29 august 2022.

Vestea şi mai proastă pentru Simona Halep este că, la finalul turneului de Grand Slam din Australia, ar putea cădea şi mai mult în clasamentul WTA, faţă de locul 13.

Scenariul cel mai negru ar fi locul 18. Pentru asta, Magda Linette, semifinalista surpriză de la Australian Open, ar trebui să câştige marele trofeu.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours