Ireal ce a primit să mănânce o pacientă, la prânz, într-un spital din Cluj. Culmea, meniul costă 22 de lei. Soțul ei nu a mai rezistat și a făcut imaginile publice

O postare de pe Facebook a atras atenția tuturor, după ce un bărbat din Cluj-Napoca a arătat ce mâncare a primit soția și copilul lui internați la secția Pediatrie 2, din cadrul Spitalului Județean.

22 de lei costă meniul pe care îl primesc pacienții internați la Spitalul Județean din Cluj-Napoca. Un meniu care nu este savuros absolut deloc. Un bărbat din Cluj-Napoca, a cărui soție este

internată cu copilul la secția de Pediatrie 2, a făcut publice imaginile cu mâncarea pe care aceștia au primit-o în spital, relatează Știri de Cluj. Imaginile au făcut înconjurul internetului și au stârnit un val de reacții din partea oamenilor.

În poza respectivă se poate observa o bucată de carne care nu pare a fi apetisantă deloc, alături de o porție de cuș-cuș.

Bărbatul a fost enervat de o postare similară de la un spital din București, în care o mămică a arătat ce a primit la meniu, după ce a născut. În imaginile postate de femeia respectivă s-a

putut observa o caserolă care conținea trei felii de pâine cu o lingură de gem, un triunghi de brânză topită şi o bucată mică de unt.

Ca „mic dejun”, pacienții internați la spitalul din Cluj au primit o bucată de unt, brânză și biscuiți.

Nu este primul caz de acest gen. În ultima perioadă, tot mai multe persoane au ales să distribuie pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care arată mâncarea pe care o primesc pacienții la spitalele de stat din România.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours