Care sunt cele 7 lucruri pe care trebuie să le țineți în taină, să nu le povestiți nici măcar rudelor .

Sunt secrete pe care le poți împărtăși cuiva apropiat. Există o perioadă destinată destăinuirilor și

alta destinată tăcerii absolute.

Un om care posedă o anumită cultură știe cum să se comporte în ambele situații. Prin urmare, secretul nu este o minciună.

1. Secretele despre ceilalți.

Bârfa nu onoreaza pe nimeni. În plus, expunându-l pe celălalt într-o lumină negativă, nu vă îmbunătățiți părerea despre voi înșivă, ci doar atrageți energia negativă.

2. Achizițiile dumneavoastră.

Sa te lauzi nu este, de asemenea, foarte bine. Nu-i face pe oameni să te invidieze. Și nu încercați să vă îmbunătățiți în acest fel stima de sine.

3. Cât câștigi.

Venitul tau este numai afacerea ta. A vorbi sau a cere altora sa vorbeasca despre câștigurile lor este o formă proastă!

4. Obiectivele tale pentru viitor.

În primul rând fa ceva și numai atunci vei decide dacă spui sau nu.

5. Faptele voastre bune.

În rețelele sociale, suntem înconjurați de videoclipuri despre persoanele care au ajutat un copil fără adăpost, bolnav sau orfan. Dar ele nu arata ca gesturi sincere, ci ca lauda.

6. Convingerile și preferințele voastre.

Toți credem în ceva și avem preferințe diferite în viață. Dar nu încercați să vă impuneți opinia altor persoane.

7. Curajul tău.

Curajul, eroismul și ale calități bărbătești trebuie să rămână doar pentru tine

Un erou nu va împărtăși niciodată acțiunile sale. De aceea majoritatea super-eroilor pe care îi vedem în filme poartă măști și încearcă să ascundă individualitatea lor.

8. Conflictele de acasă trebuie să rămână acasă, la fel și viața personală

Puțin este să pui geamuri din termopan și uși de plastic, trebuie și să povestești tuturor despre ce se întâmplă în casa ta. Trebuie să știi că cu cât vei vorbi mai puțin despre familia ta, cu atât ea va fi mai puternică și mai stabilă.

Nu trebuie să scoți gunoiul din casă și să-l demonstrezi tuturor. Certurile în familie sunt metode de a scoate energia negativă care s-a acumulat în timpul discuțiilor. Da, nu sunt foarte plăcute, dar sunt sănătoase.

Dacă nu vei scoate aceste energii negative din relație, dar o vei transmite altora, ea se va întoarce asemeni unui bumerang, iar problemele doar se vor înmulți. De aceea, un familist care povestește altora despre problemele din familia sa nu va face decât să agraveze situația.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours