Andreea Bănică, despre schimbările prin care trece fiica ei ca adolescentă

În urmă cu o săptămână, Andreea Bănică (44 de ani) a participat la evenimentul Unica Urban Party împreună cu fiica ei, Sofia. Artista și soțul ei, Lucian Mitrea (44 de ani), au împreună doi copii – pe Sofia (13 ani) și pe Noah (5 ani).

Citeşte întreaga ştire: Andreea Bănică, despre schimbările prin care trece fiica ei ca adolescentă: „Trebuie să tac și să înghit”

Andreea și Sofia s-au prezentat la eveniment îmbrăcate în ținute asortate și au atras toate privirile invitaților.

Artista este mândră foc de fiica sa care s-a făcut mare și o poate însoți la evenimentele mondene.

Andreea își îndeamnă fiica să-și păstreze aspectul fizic natural cât mai mult posibil, neîncurajând modificările cu privire la schimbarea radicală a culorii părului la care ea a apelat pe când era de vârsta ei.

Nu mă sperie că se maturizează.

Mă sperie faptul că atunci când îi spun că poate să își strice părul, trebuie să îi spun de multe ori. Ideea e că atunci când îi spun că părul este frumos natural și dacă îl

ai așa trebuie să îl menții să ai grijă de el, dacă ai niște unghii frumoase, naturale, ai grijă de ele, nu le pune pe cele false, imense, ca să pari altceva. (…)

Va trece și ea prin niște experiențe, pentru că așa sunt copiii, așa am fost și eu.

Eu, la rândul meu, am trecut prin părul blond ars, cu meșe multe, care mai cădeau pe scenă și tot așa. Așa era atunci.

Cu sprâncene subțiri ață, oribile. Frumoase pe atunci, urâte astăzi – a declarat cântăreața, pentru wowbiz.ro.

Andreea Bănică spune că abia așteaptă ca fiica ei să mai crească, pentru a putea deveni prietena ei. Artista este o mama înțelegătoare și este pregătită pentru schimbările prin care va trece tânăra în următorii ani.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours