Angajări pe bandă rulantă. Se dau salarii între 4.000 de lei și 8.500 de lei net pe lună

Românii se pot angaja pe salarii foarte generoase în această perioadă. Pot câștiga între 4.000 și 8.500 de lei net pe lună, în funcție de post și firma la care se angajează.

Angajări pe bandă rulantă. Se dau salarii între 4.000 de lei și 8.500 de lei net pe lună

Spre exemplu, pentru postul de consultant taxe și impozite, disponibil la Kaufland, un angajat e plătit cu un salariu net de la 6.000 de lei lunar. Pynbooking angajează specialist marketing pe salarii de la 6.000 de lei la 8.500 de lei net lunar, iar postul de dispecer la o firmă de transport internaţional de mărfuri e plătit cu salarii de început de 4.000 de lei net, potrivit anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Ofertele de muncă disponibile în această perioadă

Un angajat la Kaufland, care lucrează pe postul de consultant taxe şi impozite pe salarii, poate să ia începând de la 6.000 de lei net lunar (10.350 lei brut lunar​). Are contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

Pentru un astfel de post e nevoie de un candidat cu studii superioare economice, care să aibă cel puțin patru ani experiență de lucru în domeniul taxelor indirecte, să știe limba engleză și să știe să lucreze în Excel. E important să aibă bune abilități de comunicare, organizare, gândire analitică și capacitate de sinteză. Angajatul beneficiază de zile suplimentare de concediu, în funcție de vechimea în companie.

De asemenea, Pynbooking, o firmă cu capital autohton care dezvoltă sistemele software pentru industria ospitalităţii, oferă un post de specialist marketing în Bucureşti. Salariile sunt cuprinse între 6.000 – 8.500 lei net, în funcție de experiență și rezultatele asumate, şi tichete de masă.

Pentru a fi acceptat pentru acest post, candidatul trebuie să aibă experiență solidă în marketing într-un rol similar într-o firmă sau agenție, să aibă abilități de comunicare și prezentare, să cunoască foarte bine metodele de cercetare a pieței. Se califică pentru acest post candidaţii care au studii superioare de profil (Marketing, Jurnalism, Comunicare sau alte domenii conexe), cunoştinţe avansate de engleză şi de lucru la PC.

Și firma care operează restaurantul Taverna Racilor caută contabil pe un salariu între 800 şi 1.000 de euro net lunar. Totul depinde de experiență și cunoștințe. Pentru a fi angajat, candidatul trebuie să aibă cel puțin doi ani experiență în domeniu, să cunoască programul Saga şi ştie să lucreze cu Microsoft Office.

Dissegna Logistics Romania, societate de transport internaţional de mărfuri, angajează dispeceri flotă camioane pe salarii de început de 4.000 de lei net lunar în Bucureşti. Se califică pentru acest post candidaţii care au cunoştinţe cel puţin medii de engleză sau de italiană, care au
experienţă în coordonarea de transporturi internaţionale, ştiu să lucreze la PC şi sunt dispuşi la lucru în ture. După ce trece de perioada de probă de trei luni, salariul crește la 5.000 de lei net lunar.

Dissegna Logistics Romania angajează şi contabil senior pe salarii cuprinse între 4.500 şi 6.500 lei net lunar, în funcţie de experienţă, potrivit anunţului de recrutare. Poziţia presupune activitate zilnică de la birou, la sediul firmei din Bucureşti.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours