Dana Budeanu, după ce a cerut serviciu militar obligatoriu: „Bărbatul ideal nu este fătălău, este cel mai cuminte golan”

Dana Budeanu cerea reintroducerea stagiului militar obligatoriu, trăgând un perdaf celor care declanșează campanii de presă împotriva militarilor, polițiștilor, pompierilor etc.

Dana Budeanu, creator de stil, a fost invitata emisiunii Față în față cu Ion Cristoiu, realizată de publicistul și scriitorul Ion Cristoiu. Aceasta menționează că bărbatul trebuie să protejeze femeia. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”.

„Bărbatul ideal este cel mai cuminte golan. Un bărbat dacă nu e și golan, nu e bărbat. Nu există. Acesta este misterul bărbatului, golănia. Bărbatul se naște vânător.

Femeile nu au cum să fie fericite din moment ce ele își doresc un cățel care să alerge prin casă și să facă treburi de femei. Bărbatul trebuie lăsat să fie bărbat. Părerea mea este că femeia distruge de fapt bărbatul.

În Evul Mediu, bărbatul era bărbat. Dacă venea acasă și nu găsea totul țiplă, era nenorocire. Știți de ce se dărâmă societățile în general? Pentru că nu-și respectă fiecare locul, menirea. Dacă femeia și-ar respecta menirea ei pe pământ și bărbatul la fel, am trăi într-o lume fantastică.

Femeia este această minune trimisă de Dumnezeu pe pământ pentru a procrea. Femeia ține totul, iar bărbatul trebuie s-o protejeze. Noi trăim invers acum”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu: „Este un subiect care are mare legătură cu faptul că există o rubrică despre ameţite şi mafioţi, şi că există această pătură, şi subiectul pe care-l voi atinge este unul dintre aceste cauze, şi anume respectul şi consideraţia pe care această naţie de sclavi infecţi o au faţă de poliţie, armată şi faţă de pompieri. Majoritatea femeilor şi bărbaţilor din această ţară nu au niciun fel de respect, apreciere, înţelegere faţă de aceste categorii de oameni care, la propriu, de dimineaţa până seara fac posibilă existenţa în civiliatie”.

„Îmi este la propriu scârbă să vorbesc despre felul în care poliţia, armata, pompierii şi militarii sunt batjocoriţi, trataţi verbal şi nu numai, de toate gunoaiele acestei ţări, pentru că nu poţi fi decât gunoi ca om să nu ai respect faţă de aceste categorii. Tu nu ai cum mă, să faci parte din nimic mă, din niciun fel dă ţară, dă naţie, dacă tu ca om îţi baţi joc de sub orice formă de cei care au grijă la propriu ca tu să poţi trăi într-un echilibru, gunoiule.

Toţi mafioţii şi jegurile care agresează poliţişti, îşi bat joc de pompieri, toţi cei din presă care fac asta, cei care au generat mişcări de presă sau de stradă împotriva acestor categorii sunt nişte larve, spunea Dana Budeanu.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours