Câți copii are de fapt Cătălin Botezatu: „Am doi de care știu sigur. Ambii băieți!”

Cătălin Boteza a făcut o dezvăluire neașteptată! Celebrul creator de modă s-a iubi cu cele mai frumoase și dorite femei din România, însă acum a recunoscut că are doi copii de care știe sigur.

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a refuzat să vorbească despre viața sa personală.

Creatorul de modă a fost invitat în luna noiembrie în emisiunea „După faptă și răsplată” moderată de Cristina Șișcanu la Metropola TV, unde a nu s-a sfiit să recunoască faptul că are doi copii, ambii băieți și că ține legătura cu ei.

De asemenea, designerul a mărturisit că nu îi ajută financiar, pentru că este de părere că poate folosi acei bani în scop caritabil.

Cătălin Botezatu: „Ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță?’

După ce a vorbit despre cei doi băieți, de care știe sigur că sunt ai lui, Cătălin a spus că are însă mare regret, și anume că nu are o fetiță.

„Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească. Mă gândeam, anul trecut, ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea”, a spus Cătălin Botezatu.

De asemenea, celebrul designer a precizat că are doi băieți cu mame diferite, iar fiii lui îi seamănă leit.

„Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta, mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar eu vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, declara Cătălin Botezatu în trecut, pentru viva.ro

În urmă cu mai mulți ani, designerul declara că a adoptat un copil din Asia, despre care a spus că îl va ajuta lunar cu bani până când va împlini 18 ani.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours