La 50 de ani, după un divorț cu scandal, Alin Oprea e în culmea fericirii! Ce s-a aflat acum despre artist

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, s-a logodit weekendul trecut cu iubita lui, Medana.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani, iar cântărețul a decis să își facă curaj si să o ceară de soție. Evenimentul a avut loc departe de casă, la Milano. Într-o intervenție telefonică în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, Alin Oprea (50 ani) a confirmat logodna dintre el și iubita lui.

Relația celor doi a început în anul 2019, după o perioadă în care viața artistului a fost umbrită de scandalurile pe care le-a avut cu fosta lui soție. Alin Oprea s-a logodit în secret cu iubita lui, Medana

„Amândoi așteptam acest moment cu drag. Prietenii din țară asteptau și ei acest moment. Ei spuneau mereu și ne trimiteau mesaje că vor să ne vadă căsătoriți”, a mărturisit Alin Oprea în emisiunea de la PRO TV.

Cântărețul a recunoscut că evenimentul a fot unul extrem de emoționant. Deși își pregătise în avans discursul și știa ce urmează să se întâmple, Alin Oprea mărturisește că emoțiile l-au copleșit în momentul în care a fost nevoit să îngenuncheze în fața iubitei sale.

„Am pregătit momentul, dar când am scos inelul și urma să spun câteva vorbe, mi s-a pus un nod în gat”. a povestit artistul. Emoții până la lacrimi, la logodna care a avut loc în Italia Nu doar

Alin a fost cel rămas fără cuvinte. Cei care le-au fost alături celor doi îndrăgostiți au fost și ei vizibil emoționați de cererea în căsătorie. Pentru mulți, evenimentul a fost o adevărată surpriză, iar momentul i-a bucurat pe unii până la lacrimi. „Mă uitam la niște filmări și vedeam zeci de oameni care plângeau. A fost o atmosferă care va rămâne deosebită în sufletul nostru”, a competat cântărețul.

Cei doi logodiți vor mai rămâne câteva zile în Italia. Alin a spus că urmează să viziteze alături de iubita lui mai multe locații importante din Milano, iar prima oprire pe care o vor face va fi la Domul din Milano, un loc pe care cântărețul îl descrie ca fiind special și unde spune că va merge pentru a se reculege.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours