Horoscop săptămânal, 16-22 ianuarie 2023. Sporirea veniturilor și atenția la cheltuieli se află în prim plan

Berbec

Comunicarea este cheia

S-ar putea să negociezi o afacere mai bună. Acest lucru ar putea viza o achiziție mare, un contract de muncă sau de închiriere. Este un moment bun pentru a fi atent la detalii. Probabil vei găsi unele prevederi sau anexe care nu îți plac. Acum poți negocia ceva mai bun!

Deși, de obicei, sari ăn ajutorul prietenilor tăi dacă este nevoie, acum simți că se profită de tine. Este timpul să stai cu prietenul tău și să porți o conversație.

Taur

Îți ții finanțele sub control

S-ar putea să-ți modifici în mod judicios obiceiurile de cheltuieli. Acest lucru s-ar putea datora unor circumstanțe externe, cum ar fi inflația, dar este, de asemenea, posibil să fi cheltuit cam mult și acum să trebuiască să-ți controlezi mai atent bugetul.

Este nevoie să-ți revizuiești abordarea de marketing pentru afacerea ta sau reputația la locul de muncă. Verifică-ți concurenții și vezi cum procedează. De asemenea, găsește idei noi cercetând mediul online.

Gemeni

Îți pui treburile în echilibru

Îți petreci ceva timp rezolvându-ți finanțele. Acest lucru ar putea implica investiții pe termen lung, cum ar fi economiile pentru pensii, transformi bani în titluri de valoare sau poate îți folosești o parte din economii pentru a-ți crește afacerea. Discuți cu contabilul sau cu brokerul tău, ori vizionezi videoclipuri despre investiții.

Completezi o cerere importantă, îți analizezi licența profesională sau să ești implicat într-o dispută juridică. Este foarte important să înțelegi corect detaliile și să reușești să obții o amânare.

Rac

Lucrurile vin la timp

Tu și partenerul tău vă aflați pe lungimi de undă diferite și asta vă irită pe amândoi. Este ca și cum ai avea toate piesele pentru a asambla o piesă de mobilier, dar încerci să alcătuiești un birou, în timp ce partenerul tău crede că este un raft cu cărți.

S-ar putea să te grăbești să te ocupi de o problemă financiară. Poate cumperi marfa de care ai nevoie la preț redus. Acțiunea ta rapidă îți aduce un beneficiu financiar.

Leu

Pui lucrurile în ordine

Ai un conflict cu un prieten pe o problemă socială. Amândoi ați putea avea păreri puternice despre justiția socială sau politicile publice. O dezbatere ar aduce doar iritare.

Cineva este foarte interesat să iasă cu tine. S-ar putea să aibă intenții bune, dar insistența sa că veți forma un cuplu grozav te-ar putea face să dai înapoi.

Fecioară

Ai putea face o descoperire

S-ar putea să fii încărcat cu niște treburi plictisitoare. Va trebui să fii creativ pentru a face aceste sarcini distractive sau interesante. Poate găsești modalități de automatizare. Dacă nu poți găsi o modalitate de a face acest job mai interesant, ar putea fi timpul să te gândești la o schimbare.

S-ar putea să ai un somn foarte bun din cauza unei noi saltele sau perne. Ai putea elimina glutenul din dieta ta si vei descoperi ca obtii rezultate imediate. Poți încerca ceva nou și vezi cum funcționează pentru tine.

Balanță

Lucrurile sunt mai ușoare decât te aștepți

S-ar putea să începi un proiect de educație. Sau s-ar putea să te străduiești să înveți programare, astfel încât să poți valorifica puterea echipei tale sau să-ți construiești propriul site web.

Indiferent de lungimea listei cu lucruri de făcut, este timpul pentru un echilibru între muncă și viață.

Scorpion

Remediază problemele

Încerci să-ți echilibrezi bugetul, în condițiile scumpirilor uriașe. Ai semne că îți vor crește veniturile dar încă nu s-a întâmplat. Ești ocupat cu problemele actuale și te gândești la viitor.

S-ar putea să aibă loc unele schimbări acasă. Cineva s-ar putea muta sau pleacă.

Săgetător

Îmbrățișează fericirea

Este posibil să fi întâlnit pe cineva care are păreri foarte diferite de ale tale. Pentru ca această relație să funcționeze, s-ar putea să trebuiască să renunți la ideea de a avea dreptate și să îmbrățișezi ideea de a fi fericit. Și asta v-ar putea aduce bucurie amândorura.

Un membru al familiei vine într-o vizită surpriză. Deși ești încântat săă-l vezi, va trebui să-ți scumbi programul. Odată ce sunteți împreună, puteți petrece un timp grozav.

Capricorn

Ai putea fi recunoscut ca o autoritate

Un termen limită este mutat brusc sau un membru al echipei își ia concediu. Este posibil ca datele noi să schimbe cea mai mare parte a muncii pe care ai făcut-o deja. Dar cele mai multe dintre aceste obstacole nu sunt atât de grele pe cât par la început. Și este posibil să negociezi un ajutor suplimentar. Respiră adânc și îți vei găsi drumul.

Este posibil să câștigi mai mulți bani, dar să plătești impozite mai mari, așa că discuți cu contabilul ce soluții există.

Vărsător

Îți găsești puterea

Renunți la prudență și intri într-o relație care ar putea aduce puțină dramă în viața ta. Această persoană poate călătorește mult sau frecventează cercuri sociale interesante. Rațiunea ar putea spune să mergi încet, dar inima îți bate repede.

Poate că ai slăbit recent sau ți-ai cumpărat o garderobă nouă. Oamenii ar putea observa noua ta mașină sau ceasul. Poate primești complimente pentru vocea ta sau pentru grația cu care te miști.

Pești

Obstacolele dispar din calea ta

Poate faci renovări la casa ta sau vrei să repari o defecțiune. Ori te-ai mutat recent și încă despachetezi lucrurile.

Există o oportunitate financiară pentru tine, dar este puțin în afara zonei tale de confort. Ar putea necesita mai mult decât doar cercetare. S-ar putea să fie nevoie să găsești un expert în domeniu. Dar, pe măsură ce îți faci timp și parcurgi toate datele sistematic, ajungi să desfaci acest nod gordian.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours