Băutura MINUNE care elimină în timpul nopții ceea ce ai mâncat ziua

Lupta cu kilogramele în plus nu este deloc ușoară pentru cei ce încearcă fie să-și recapete formele de odionioară, fie să-și schimbe complet stilul de viață pentru a aborda unul mai sănătos. Pe lângă exercițiile fizice care ar trebui să fie nelipsite din programul tău, dieta este și ea foarte importantă. Când vine vorba de alimentație, pe lângă ingredientele pe care le conțin mesele tale, trebuie să ții cont și de orele la care mănânci.

Grăsimea în exces de pe burtă nu e doar o problemă estetică – e legată de numeroase boli ca cele cardiovasculare, diabet și hipertensiune. A o topi nu e o sarcină ușoară, dar, din fericire, există această băutură făcută în casă care te va ajuta. Iată o băutură făcută în casă care îți va îmbunătăți digestia și te va ajuta să pierzi în greutate în mod natural eliminând toxinele din corp:

Ingrediente:

-500 ml apă

-1 linguriță de praf de scorțișoară (sau un bețișor)

PUBLICITATE

-1 linguriță de ghimbir măcinat

-1 linguriță de oțet

-1 lămâie

-1 legătură de pătrunjel

Preparare:
Pune toate ingredientele într-un blender și mixează-le până obții o mixtură omogenă. Bea din ea în fiecare seară înainte de culcare și vei pierde mult în greutate într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Beneficiie pătrunjelului pentru sănătate

Pătrunjelul este un diuretic natura care poate lupta cu infecțiile la rinichi și vezică și reduce acidul uric acumulat în corp. Conține uleiuri esențiale și antioxidanți care previn apariția cancerului și combat stresul. Pătrunjelul este și un agent anti-inflamator care reduce inflamația din corp.

Beneficiiile nu se opresc aici – mâncându-l poți scăpa de respirația grea și consumat regulat în supe și legume îți va curăța sângele de toxine.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours