Schimbare majoră la Survivor România 2023! Ce se întâmplă la PRO TV? O mare vedetă și-a pierdut postul!

PRO TV a luat decizia în legătură cu unul din cele mai urmărite show-uri din mediul online, care are legătură cu Survivor România! Postul de pe Pache Protopopescu a renunțat la fostul câștigător al reality-show-ului, așa cum FANATIK anunța, în baza informațiilor prezentate în exclusivitate în urmă cu ceva vreme!

Zannidache nu va mai prezenta Extrashow, așa cum FANATIK a anunțat în luna noiembrie 2022!
Este vorba despre emisiunea Extrashow de pe VOYO! O producție în care, în sezonul anterior, Zanni comenta tot ce se întâmpla în jungla din Republica Dominicană împreună cu invitații săi, foști concurenți ai show-ului.

Pe 2 noiembrie 2022, FANATIK a prezentat informații în exclusivitate despre negocierile care s-au purtat între cunoscutul trapper și postul tv, în speranța că acesta va fi păstrat pentru a fi la cârma emisiunii Extrashow. În același timp, am aflat că PRO TV ar fi pus deja ochii pe alte două vedete, tot din ”Universul Survivor” pentru a-l înlocui pe Zannidache.

Astăzi, 11 ianuarie, putem afirma 100% la ce concluzie au ajuns producătorii de la PRO TV în legătură cu viitorul Extrashow! Ei bine, așa cum era de așteptat, Zanni nu va mai prezenta emisiunea, iar aceasta nu se va regăsi, de altfel, în seria producțiilor de pe VOYO, cel puțin nu cu acest nume!
Elena Chiriac și Alex Delea, noii ambasadori Survivor România de la PRO TV
FANATIK a stat de vorbă cu cei implicați în această schimbare marca PRO TV. Întrebat dacă va reveni pe VOYO cu interviurile sale, Zannidache a spus cu subiect și predicat că nu va mai face parte din proiectul online.

„Nu, frate, nu voi mai prezenta Extrashow. Pot să vă spun că nu”, a declarat Zannidache pentru FANATIK. Întrucât s-au vehiculat numele Elenei Chiriac și al lui Alex Delea ca înlocuitori ai lui Zanni, finalista Survivor România 2022 ne-a elucidat: într-adevăr, cei doi vor fi ”ambasadorii” Survivor în acest an.

SURSA: FANATIK.RO

Mai multe

+ There are no comments

Add yours