Moment-șoc la Survivor 2023. Jorge și Răzvan rămân în afara triburilor: ”Vă rog să părăsiți ceremonia!”

La finalul jocului de recompensă, care a adus victoria Războinicilor, Daniel Pavel are o cerință neașteptată pentru concurenți.

Acesta le cere celor două triburi să nominalizeze câte un concurent.

Astfel, Jorge de la Faimoși și Răzvan de la Războinici primesc un anunț cel puțin surprinzător.

Jorge și Răzvan au rămas în afara triburilor, în prima ediție Survivor 2023.

Prima ediție a show-ului de aventură din Republica Dominicană a început în forță cu adrenalină și provocări neașteptate. Concurenții din tribul Faimoșilor și cel al Războinicilor au avut ocazia să-și măsoare forțele în prima confruntare a acestui sezon.

Cel mai imprevizibil moment pentru ambele echipe a fost atunci când Daniel Pavel le-a spus lui Jorge și lui Răzvan să părăsească ceremonia. Colegii celor doi au fost foarte intrigați de această decizie și au reacționat imediat.

Jorge și Răzvan au rămas în afara triburilor, în prima ediție Survivor 2023.

Momentul mult așteptat de fanii show-ului de aventură a venit în sfârșit. Survivor România 2023 a debutat luni 9 ianuarie, iar concurenții au fost nevoiți să se confrunte cu primele probe, dar și cu condițiile dificile din jungla dominicană.

Aventura și adrenalina s-au îmbinat perfect în prima ediție a acestui sezon Survivor. Cel mai controversat moment a fost atunci când Daniel Pavel le-a spus lui Jorge din Tribul Faimoșilor și lui Răzvan din Tribul Războinicilor să părăsească ceremonia.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours