La munte a venit iarna, este frig și ninge de ore bune. La Rânca, Azuga și Predeal s-a depus deja strat de zăpadă

Iarna pare că-şi face loc încet, dar sigur, la munte. La Rânca și în stațiunile de pe Valea Prahovei ninge de ore bune și s-a depus deja strat de zăpadă.

În acest moment ninge ca în povești la Rânca. La fel și în stațiunile de pe Valea Prahovei, unde s-a depus deja strat de zăpadă. Conform meteorologilor, răcirea vremii era așteptată, dar temperaturile rămân peste cele normale perioadei.

Player video

00:00
00:20

Stratul de zăpadă – 7 ianuarie:

42 cm Vf Omu

41 cm Călimani

40 cm Bâlea Lac

14 cm Iezer

10 cm Ceahlău

10 cm Țarcu

7 cm Bucin

Prognoza meteo 7 ianuarie 2023

Temperaturile maxime, mai ridicate decât în mod obişnuit la aceastã datã, vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 13 grade. În nordul, centrul, estul şi sud-estul ţãrii cerul va fi mai mult noros şi mai ales în prima parte a zilei, pe alocuri, vor fi precipitaţii slabe: sub formã de ninsoare la altitudini de peste 1400 m, mixte la altitudini mai mici precum şi în Moldova, predominant sub formã de ploaie în Transilvania şi doar ploaie în Dobrogea şi nordul Munteniei.

În celelalte regiuni cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri în zona montanã înaltã. Dimineaţa, pe suprafeţe mici va fi ceaţã.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours