Mihai Bendeac semnează cu Pro TV după ce a plecat de la Antena 1! Cine pleacă de la Romanii au Talent ca să ii FACA LOC:

Mihai Bendeac (39 de ani) a părăsit Antena 1 pentru postul Pro TV? Actorul ar putea sta pe scaunul care, cândva, i-a aparținut lui Florin Călinescu, la „Românii au Talent”. Iată ce decizie grea trebuie să ia fostul jurat de la „iUmor”.

Mihai Bendeac a avut, de-a lungul timpului, câteva oferte clare venite din partea Pro TV-ului, ultima fiind pentru postul de jurat al emisiunii „Românii au talent”, acolo unde ar fi trebuit să îl înlocuiască pe Florin Călinescu.

Actorul de 39 de ani a refuzat oferta la vremea respectivă, adică în toamna anului 2021, atunci când Florin a plecat la Prima TV.

Bendeac ar putea fi noul jurat de la ”Românii au talent”

Motivul pentru care Mihai Bendeac a spus „pas” Pro TV-ului a fost contractul cu televiziunea concurentă.

După recentul episod, întâmplat în culisele emisiunii „iUmor”, actorul ar putea accepta, acum, o nouă propunere de job, din partea Pro TV-ului. Liber de contract, fiind!

În aceste zile, Mihai Bendeac încearcă ruperea înțelegerii oficiale cu Antena 1. Părțile sunt la nivel de discuții.

Negocierile sunt, logic, dure.

Actorul nu ia în calcul o reîntoarcere la „iUmor” și, până în prezent, nu și-a oficializat plecarea, din cauza clauzelor ce l-ar „scutura” zdravăn de bani, în cazul încălcării lor. Între cele două părți, se pare că, nu mai există cale de împăcare.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours