Punem Pariu Că Nu Știi Cine E?

Chiar daca acum este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul autohton, putina lume știe cum arăta la începutul carierei și mai ales cum arăta Daniela Gyorfi înainte de operațiile estetice.

De-a lungul anilor, artista a recunoscut că a trecut de mai multe ori pragul cabinetelor chirurgilor esteticieni.

Solista a împlinit pe 12 octombrie 52 de ani și, în ciuda vârstei, arată senzațional.

Ea este una dintre artistele din România, care a reușit să reziste în industrie chiar și după o carieră de mai bine de 20 de ani. Cu un decolteu de invidiat și o siluetă asemenea, Daniela Gyorfi este prima vedetă din România care și-a pus silicoane.

Cum arăta Daniela Gyorfi înainte de operațiile estetice
Încă din 1999, Daniela s-a lăsat pe mâna esteticianului din dorința de a avea o imagine impecabilă. Astfel, artista a apelat în urmă cu mulți ani la o mărire a bustului.

“Voiam şi eu sâni mai mari, aşa că mi-a trecut prin minte să îmi pun nişte şosete în sutien. Efectul a fost garantat.

Trebuia să îmbrac pentru acel eveniment o bustieră mult prea largă şi am fost nevoită să o umplu cu ceva!”, declara în trecut Daniela într-un interviu pentru click.ro.

Și pentru că a descoperit gustul intervențiilor estetice, Daniela a mărturisit că a mai apelat de câteva ori la medicul specialist.

“Mi-am făcut o operaţie la nas. Dacă aş fi mai mult operată, în primul rând că aş spune, pentru că nu este nimic rău că la 50 de ani să ai grijă de tine.

Da, mă gândesc să îmi fac un Botox, mi-am mai făcut buzele, mi le-am mai şi stricat, mi-am reparat dantura, care n-a fost neapărat un moft, și am extensii de păr”, a dezvăluit Daniela Gyorfi în emisiunea Danei Săvuică, intitulată ”E OK! să fii vedetă?”.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours