Cât costă o farfurie de sarmale cu mămăliguță în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Prețul nu e deloc piperat

Cătălin Scărlătescu este un nume cunoscut în lumea culinară din România. El face parte din echipa celebrei emisiuni de televiziune Chefi la Cuțite, acolo unde telespectatorii s-l-au putut vedea în acțiune. Acum, cheful a decis să-și deschidă propriul restaurant, un proiect de suflet pentru el.

Meniul restaurantului este plin de preparate delicioase, care sunt preparate cu multă pricepere.

Cât costă o porție de sarmale cu mămăliguță în restaurantul lui Chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin a creat o varietate de opțiuni pentru toate gusturile, de la preparate tradiționale la mâncăruri mai exotice. El a făcut tot posibilul pentru a se asigura că fiecare masă servită în restaurantul său este o experiență culinară de neuitat.

În restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu există o varietate de mâncăruri delicioase, dar sărmăluțele cu mămăliguță sunt un must-try mai ales în acestă perioadă. Potrivit Gândul.ro, prețul unei porții este de 24 de lei, un preț decent pentru o mâncare preparată de un chef de renume.

Sărmăluțele cu mămăliguță sunt o mâncare tradițională românească și sunt considerate unul dintre cele mai bune feluri de mâncare de sărbători. Sărmăluțele cu mămăliguță sunt un preparat tradițional românesc, iar în restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu clienții se așteaptă la preparate făcute cu măiestrie și atenție la detalii.

Cătălin este încântat de faptul că a reușit să își transforme visul într-o realitate și speră să continue să aducă bucurie clienților prin mâncarea sa delicioasă și serviciile de calitate.

De ce în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu nu există pauză de masă și angajații nu au voie cu telefon mobil

Cătălin Scărlătescu și-a deschis de curând propriul restaurant, un proiect de suflet al chefului, care a fost celebrat printr-un eveniment chiar înainte de Halloween, iar tematica petrecerii a fost în concordanță cu sărbătoarea americană. De curând, invitat în cadrul podcastului moderat de Speak, fost concurent de la Asia Express, bucătarul chef a vorbit despre regulile pe care le impune angajaților săi.

În mediul online au circulat numeroase filmulețe în care chef Cătălin Scărlătescu vorbește despre modul în care își manageriază restaurantul. Declarațiile lui au uimit internauții, mai ales când acesta a vorbit despre faptul că angajații săi nu vor avea pauză de masă.

„La mine în restaurant nu există pauză, la mine în restaurant nu există fumat, la mine în restaurant nu există telefon mobil la personal, la revedere! Vreți pauză, da? Legal, trebuie să-i țin 9 ore la muncă, o oră pauză.

Bun, vă rog eu frumos să veniți la ora 16.00. Toți veniți, stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți afară ora de pauză și începeți programul cu ora de pauză, după care am intrat înăuntru și la revedere! Muncă! Asta înseamnă disciplină, asta înseamnă muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vine clientul”, a explicat Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a explicat și că angajații lui nu vor avea salariu, ci procente din profitul restaurantului: „În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine”, a mai spus acesta.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours