Regina Corina Caciuc, cadou de mii de euro de la Laurențiu Reghecampf. Cât valorează rochia purtată de brunetă în ziua de Crăciun

Laurenţiu Reghecampf pare un bărbat fericit în mijlocul noii sale familii.

Implicat în mod oficial de un an şi jumătate într-o relaţie alături de Corina Caciuc, antrenorul lui Neftchi Baku a oferit una dintre fotografiile sugestive ale finalului de an. El s-a pozat alături de partenera sa de viaţă şi de Liam, copilul lor născut în acest an. Cadrul a fost unul special, cei trei fiind acasă, în jurul bradului de Crăciun.

Cei care s-au uitat atent la fotografia urcată în mediul virtual chiar pe contul antrenorului de pe o reţea de socializare au sesizat nu doar zâmbetele de pe chipurile celor trei. Ci şi ţinuta aleasă de mămică. Rochia purtată de Corina Caciuc aparţine un important brand în lumea modei, Elisabetta Franchi. Iar preţul unui astfel de accesoriu ajunge chiar şi la 2000 de euro.

Imediat fotografia a strâns aproape 5000 de likeuri, iar 59 de persoane au postat şi comentarii. Este al doilea Crăciun pe care cei doi îl petrec în lumina reflectoarelor. Anul trecut, Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf au realizat un pictorial pentru una dintre publicaţiile importante de la noi.

Pe lista Craiovei
Laurenţiu Reghecampf tocmai ce s-a întors în ţară după ce vineri a avut parte de ultimul meci oficial al anului 2022. Antrenorul român s-a bucurat de succesul categoric din campionat în faţa celor de la Şamaxi. Într-un meci din etapa a 18-a a primei ligi a Azerbaidjanului.

Neftci Baku s-a impus cu 3-0 şi cu cele trei puncte cucerite a încheiat acest an pe pozişia a treia în campionat. Echipa pregătită de tehnicianul de 47 de ani are 38 de puncte, dar este la 12 lungimi în spatele liderului Qarabag. Antrenorul a tot fost contestat în ultima vreme în ţara din Caucaz din cauza rezultatelor sub aşteptări.

Iar toată lumea se aştepta la o despărţire între cele două părţi. Dacă aceasta ar fi avut loc, Reghecampf ar fi fost în cărţi pentru revenirea la Craiova. Despre care s-a vorbit intens până la numirea lui Eugen Neagoe în această postură. Fostul antrenor al celor de la FCSB a părăsit Oltenia în urmă cu şapte luni, atunci când nu s-a înţeles cu şefii din Bănie în privinţa politicii de transferuri a clubului.

A fost şi în atenţia lui Gigi Becali

Numele lui Reghecampf a apărut şi pe lista posibilă de tehnicieni a vicecampioanei României. Cu două mandate în trecut la conducerea roş-albaştrilor, Reghecampf a fost văzut ca o variantă bună în condiţiile plecării lui Nicolae Dică. Mai ales că înlocuitorul de moment al acestuia, Mihai Pintilii, nu deţine licenţa Pro. Totuşi decizia lui Gigi Becali a fost aceea de a merge pe mâna fostului mijlocaş al roş-albaştrilor care a primit ajutorul lui Leo Strizu.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours