Oana Roman, Atacată De Internauți După Ce A Vorbit Despre Bullying: „A Fost Clienta Mea Și M-A Tratat Infect”

Oana Roman a fost atacată de internauți după ce a vorbit despre bullynig în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar. Mai exact, o internaută a sărit la gâtul Oanei și a spus despre fiica fostului premier că este o femeie prefăcută care tratează foarte urât oamenii cu care interacționează. Conform celor mărturisite de femeie, una este Oana la televizor si altfel este în viața reală.

Oana Roman a povestit că încă din copilărie a fost victima răutăților celor din jurul său. Când a crescut a avut eticheta de ”fata lui tata”, iar apoi a fost judecată de mulți din cauza kilogramelor sale.

Oana Roman, atacată de internauți

Oana Roman a fost invitată la podcast-ul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre mai multe momente grele din viața ei. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că a fost victima bullying-ului încă de mică. O internaută a comentat legat de acest aspect că vedeta, la rândul ei, a tratat urât oamenii, femeia spunând că ea insăși a fost victima ei.

La defininiția cuvântului ”bullying”, Oana Roman, invitata lui Mihai Morar la podcastul Fain & Simplu din această săptămână, ar putea fi studiu de caz. Bullyingul a început din școala generală. Au urmat eticheta de ”fata lui tata”, porecla de Miss Piggy și tonele de comentarii negative la adresa ei.

„Țin minte că odată am făcut un atac de panică atât de îngrozitor, stăteam la etajul 5. Eram într-o relație, dar eram singură în momentul ăla. Și l-am sunat și i-am zis dacă nu vii acum, mă arunc pe geam, pentru că simțeam că nu mai pot să respire, că nu mai am aer. Am deschis toate geamurile. Mi-a fost frică să ies pe balcon, că am și rău de înălțime și stăteam la geamca să-mi iau aer, să nu mă sufoc.”, a mărturisit Oana Roman la „Fain și simplu”.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours