„M-am simțit ca în familie!” Andreea Antonescu, mesaj emoționant pentru medicii care au ajutat-o să nască / FOTO

Andreea Antonescu a născut pentru a doua oară, iar acum este mai fericită ca niciodată, pentru că fetița ei nou-născută a primit nota 10 la naștere. Ei bine, artista a postat pe rețelele personale de socializare și un emoționant pentru medicii care au ajutat-o să nască. Iată ce le-a transmis cântăreața în mediul online!

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Antonescu a adus-o pe lume pe fetița ei. Datorită faptului că totul a decurs bine și a avut o naștere ușoară, artista a transmis un mesaj emoționant pentru medicii care au ajutat-o să nască.

Mesajul emoționant al Andreei Antonescu pentru medicii care au ajutat-o să nască

Pe rețelele personale de socializare, Andreea Antonescu a postat un mesaj emoționant și cu adevărat special pentru medicii care au ajutat-o să nască a doua fetiță. Cântăreața le este recunoscătoare acestora și a avut mare încredere în ei, acesta fiind și motivul pentru care a ales să nască în România.

„19.12.2022 este o dată care mi-a schimbat viața! Cu emoții de nedescris am pornit spre Medicover Romania, unde știam că mă așteaptă domnul Dr.. Eram conștientă că nu am de ce să mă tem pentru că am ales să nasc în România datorită încrederii pe care o am în dumnealui de atâția ani de când îi sunt pacientă. Cu toate acestea, nu vă puteți imagina ce era în sufletul meu știind că în cel mai scurt timp îmi voi ține a doua minune în brațe”, a explicat cântăreața.

De asemenea, artista a mărturisit că la spital a avut parte de o atmosferă frumoasă. de sărbătoare când trebuia să nască și asta pentru că medicii au avut grijă să fie totul bine și pe placul ei, deoarece ea trebuia să fie relaxată.

„Mi s-au făcut ultimele pregătiri, tot personalul m-a încurajat, așteptându-se probabil sa fiu mult mai puternică, din ce văzuseră pe la TV și chiar sunt, dar nu atunci când vine vorba de fetițele mele. M-au ținut de mână, la propriu, pe tot parcursul operației, mi-au pus muzica preferată, de Crăciun, și au făcut glume… efectiv tot posibilul pentru a mă detensiona, însă nu m-am putut calma real decât în momentul în care m-au felicitat pentru că am născut o fetiță de nota 10. M-am simțit ca în familie în toate aceste zile petrecute în clinică, cu toată atenția și toate îngrijirile care ne-au fost acordate atât mie, cât și bebelinei. Cu asemenea medici și personal să tot naști…”, a mai adăugat ea.

Artista, vizitată la spital de Andreea Bălan și fetițele ei

La doar o zi după ce Andreea Antonescu a născut și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere, Andreea Bălan și fetițele ei au vizitat-o chiar la spital. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a vizitat-o pe prietena ei pentru a o cunoaște pe fiica nou-născută a acesteia.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours