Cum să atragi banii ca un magnet în 2023. Ritualul de îmbogățire al Babei Vanga

Baba Vanga susținea că a început să aibă viziuni, încă de la vârsta fragedă de 12 ani. Vanga a făcut câteva predicții incredibile și se pare că avea și sfaturi și ritualuri utile pentru cei care o vizitau. Iată cum să atragi banii ca un magnet în viața ta!

Cum să atragi banii ca un magnet în 2023

Clarvăzătoarea a dobândit o faimă similară cu cea a prezicătorului Nostradamus pentru previziunile sale infame despre ce se va întâmpla în viitor.

Se pare că unele dintre aceste premoniții se întâmplă chiar acum în întreaga lume

Baba Vanga a fost vizitată de mii de oameni cu care a împărtășit sfaturile sale prețioase. Unii au venit la ea pentru că își doreau abundență financiară.

Datorită abilității sale de a prezice cu exactitate ceea ce avea să vină, Baba Vanga a fost consilier al liderilor Partidului Comunist din Bulgaria.

Casa clarvăzătoarei era monitorizată de serviciile secrete bulgare, predicțiile ei fiind considerate secrete care trebuie protejate. Baba Vanga a murit la vârsta de 85 de ani, în 1996. În unele țări europene și în Rusia, Baba Vanga este venerată ca o sfântă.

Ritualul de îmbogățire al Babei Vanga

Un ritual sacru a fost dezvăluit de Baba Vanga pentru a te îmbogăți!

Aveți nevoie de un ou de găină, trei monede, un castron în formă de triunghi și trei lumânări de la Biserică.

Puneți monedele în colțurile castronului, așezați lumânările, iar în centru oul.

Apoi rostiți de 33 de ori: „Am pus o găină într-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducător de bani. Oricine va mânca acest ou să se îmbogățească și să nu știe de rău. Eu, copilul lui Dumnezeu (numele tău), am umblat, am găsit un ou, l-am mâncat și lui Dumnezeu i-am mulțumit pentru darul pe care mi l-a dat. Acum, bogăția nu mă va părăsi niciodată! Amin!”

Apoi luați oul, fierbeți-l tare și, înainte să îl consumați, rupeți-l în două, în dreptul frunții, spunând: „Rup acest ou în două și aduc norocul la mine!”

Baba Vanga, cele mai bune sfaturi pentru a te îmbogăți!

Aplică aceste sfaturi acum și viața ta se va schimba!

1. Nu ridicați cioburile după ce ați spart o farfurie. Se spune că vasele sparte pot aduce fisuri în viață. Ridicarea cioburilor de pe jos simbolizează ridicarea murdăriei de pe asfalt.

2. Pentru a evita cheltuielile neașteptate, este bine să îngropați în pământ o oglindă spartă. Dacă stați acasă, este bine să îngropați bucățile în șanțul cel mai apropiat de casă.

Baba Vanga a mai spus că dacă pui sare pe toate pervazurile ferestrelor, vei strânge bani cu lopata tot anul. Sarea trebuie lăsată tot timpul pe pervazul ferestrei, iar dacă o suflă vântul când deschideți fereastra, trebuie măturată cu grijă cu o mătură, precizează Realitatea.net.

Dacă povestești cuiva despre succesul și bogăția ta, bate de trei ori în ceva de lemn și scuipă de trei ori peste umărul stâng, pentru a nu-l orbi.

Dacă în casa ta există o oglindă spartă, pentru a evita problemele, stropește-o cu puțină apă și apoi îngroapă-o în pământ. Dacă cineva a fost bolnav mult timp în camera în care este atârnată o oglindă, sau dacă a avut loc o ceartă, ori s-au produs neînțelegeri, este necesar să ștergeți sau să stropiți oglinda cu apă sfințită.

Mai multe

Prajitura care a înnebunit întreaga lume. Este gata în câteva minute.  INGREDIENTE PENTRU ALUAT  unt – 100 gr; zahar – 130 gr; oua – 2 buc.; smantana – 220 gr; faina – 220 gr; praf de copt – 10 gr; sare – ⅓ lingurita; 1 borcan de piersici sau caise;  INGREDIENTE PENTRU CREMĂ:  branza – 350 gr; ou – 1 buc.; vanilie – 0,5 lingurita; zahar – 2 linguri; smantana – 2 linguri.  INGREDIENTE PENTRU PESMET  faina – 120 gr; zahar – 60 gr; unt – 60 gr.  MOD DE PREPARARE:  Se toarna zahar granulat intr-un castron cu unt moale si se amesteca pana se dizolva firimiturile. Adaugati ouale in amestec, intindeti smantana si amestecati componentele pana se omogenizeaza cu un tel.  Se toarna faina si praful de copt in amestec, se adauga praf de copt si se framanta aluatul.  Acoperiti forma cu hartie de copt, ungeti-o cu unt si puneti aluatul, intindeti-l intr-un strat uniform. Taiati piersicile in jumatate si puneti-le pe suprafata aluatului.  Pentru a pregati crema, combinati branza cu ou, vanilie, zahar si smantana.Bateti amestecul de branza cu un mixer pana la o masa omogena luxurianta.  Acoperiti stratul de piersici cu crema, distribuiti-l uniform.Combinati faina, zaharul si untul intr-un castron cu firimituri, macinati.  Punem pesmetul deasupra si coacem prajitura la 170 de grade timp de 1 ora.  Poftă bună!

Prajitura care a înnebunit întreaga lume. Este gata în câteva minute. INGREDIENTE PENTRU ALUAT unt – 100 gr; zahar – 130 gr; oua – 2 buc.; smantana – 220 gr; faina – 220 gr; praf de copt – 10 gr; sare – ⅓ lingurita; 1 borcan de piersici sau caise; INGREDIENTE PENTRU CREMĂ: branza – 350 gr; ou – 1 buc.; vanilie – 0,5 lingurita; zahar – 2 linguri; smantana – 2 linguri. INGREDIENTE PENTRU PESMET faina – 120 gr; zahar – 60 gr; unt – 60 gr. MOD DE PREPARARE: Se toarna zahar granulat intr-un castron cu unt moale si se amesteca pana se dizolva firimiturile. Adaugati ouale in amestec, intindeti smantana si amestecati componentele pana se omogenizeaza cu un tel. Se toarna faina si praful de copt in amestec, se adauga praf de copt si se framanta aluatul. Acoperiti forma cu hartie de copt, ungeti-o cu unt si puneti aluatul, intindeti-l intr-un strat uniform. Taiati piersicile in jumatate si puneti-le pe suprafata aluatului. Pentru a pregati crema, combinati branza cu ou, vanilie, zahar si smantana.Bateti amestecul de branza cu un mixer pana la o masa omogena luxurianta. Acoperiti stratul de piersici cu crema, distribuiti-l uniform.Combinati faina, zaharul si untul intr-un castron cu firimituri, macinati. Punem pesmetul deasupra si coacem prajitura la 170 de grade timp de 1 ora. Poftă bună!

+ There are no comments

Add yours