Botezul Credintei adevarat sau fals ?

Acesta este un studiu oarecum special pe acest site web. În mod normal, nu răspund public la conținutul online. Cu toate acestea, nu am putut să tac cu privire la această problemă anume.

John MacArthur este un predicator „evanghelic” foarte cunoscut. A scris multe cărți și există mai multe Biblii de studiu cu numele său pe ele. De fapt, unii oameni care au citit acele Biblii de studiu au recunoscut că citesc notele lui MacArthur mai mult decât Biblia însăși. MacArthur are o mulțime de urmăritori. De mai multe ori l-am auzit numit „Papa evanghelic”. Mii și mii de oameni cred orice învață el fără îndoială în fiecare zi.

Înainte de a intra în despre ce este vorba în acest articol, vreau mai întâi să explic ce nu este. Nu sunt un „trol” online. Nu aleg o luptă. Nu îl atac direct pe John MacArthur. Nu spun că tot ceea ce predă el este fals.

Având în vedere acest lucru, intrăm în ceea ce privește acest articol.

John MacArthur este doar un bărbat, la fel ca și mine. Nu suntem inspirați de Duhul Sfânt așa cum au fost apostolii; prin urmare, suntem supuși greșelilor.​
Să nu deveniți mulți dintre voi învățători, frații mei, știind că, ca atare, vom fi supuși unei judecăți mai stricte. Căci toți ne împiedicăm în multe feluri. Dacă cineva nu se poticnește în ceea ce spune, este un om desăvârșit, capabil să înfrâneze și tot trupul.
Iacov 3:1-2
Am auzit recent un profesor spunând public: „Dacă mă auzi spunând ceva incorect despre Scriptură, ai fi cel mai bun prieten al meu dacă m-ai corecta”. Sper că John MacArthur are această atitudine. Au fost momente când cineva m-a corectat cu un spirit de smerenie și a trebuit să mă pocăiesc de o învățătură falsă. Dacă profesorul tău nu dorește să fie corectat, poate că nu ar trebui să înveți de la el sau ea.

Mai multe

+ There are no comments

Add yours